Tofu sir

Tofu sir je napravljen od soje, obiluje svim esencijalnim amino kiselinama, što ga čini jedinstvenim u ishrani. Prirodno blagog ukusa, ovi sirčići se lako kombinuju s različitim jelima, pružajući vam priliku da istražite različite ukuse. Budite maštoviti i iskoristite sve prednosti ovog zdravog i korisnog sastojka u svojoj ishrani.

Tofu sir je nezamenljiv u ishrani kada je u pitanju unos proteina.

Na primer, porcija svinjskog mesa obično sadrži oko 24g masti, dok u jednoj porciji tofua nalazimo samo 6 g masti i 0 g holesterola. Osim toga, tofu ima nizak sadržaj zasićenih masti i ne sadrži holesterol.

Iako su najbogatiji izvori proteina obično namirnice životinjskog porekla, tofu, kao proizvod od soje, takođe je bogat visokokvalitetnim proteinima. Tofu se preporučuje osobama koje traže kvalitetne izvore proteina, kao što su makrobiotičari, vegetarijanci, sportisti ili oni koji prate redukovanu ishranu.

Tofu sir sadrži sve esencijalne amino kiseline, neophodne za pravilno funkcionisanje organizma.

Soja je jedini biljni izvor proteina koji sadrži sve esencijalne amino kiseline, što tofu čini dragocenim sastojkom u ishrani.

Uključivanjem umerenih količina tofua u ishranu, možete postići mnoge zdravstvene beneficije.

Tofu može smanjiti rizik od određenih vrsta raka, kardiovaskularnih bolesti i doprineti smanjenju nivoa holesterola, sprečavajući tako razvoj ateroskleroze.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top