Tofu Sir

Tofu sir od soje se ističe svojim visokim sadržajem proteina i brojnim zdravstvenim prednostima. Napravljen od sojinog mleka i često se koristi kao zamena za sir u vegetarijanskim i veganskim jelima. Pruža bogat ukus i hranljive vrednosti. Ljubitelji tofua mogu ga koristiti na različite načine – od salata i namaza do glavnih jela.

Nutritivne Prednosti:

  1. Bogat Biljnim Proteinima: Tofu sir je izvrstan izvor biljnih proteina, važnih za izgradnju mišića i održavanje zdravlja.
  2. Nizak Udeo Zasićenih Masti: Pogodan za one koji žele smanjiti unos zasićenih masti i holesterola.
  3. Bez Laktoze i Holesterola: Prikladan za osobe intolerantne na laktozu ili koje žele smanjiti unos holesterola.
  4. Dobar Izvor Kalcijuma: Pruža vašem telu kalcijum za jačanje kostiju i zdravlje zuba.

Dodatne Informacije:

  • Varijacije Teksture: Tofu sir dolazi u različitim teksturama, od mekanog do čvrstog, i može se prilagoditi različitim receptima.
  • Pogodan za Vegane i Vegetarijance: Omiljeni sastojak mnogih veganskih i vegetarijanskih jela zbog svojih hranljivih prednosti i prilagodljivosti.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top