Ulje Fragonije 30ml Eterra

895 RSD

Ulje Fragonije – Prirodna Moć Harmonije i Zdravlja

Ulje Fragonije 30ml: Prirodna Moć Harmonije i Zdravlja

Ulje Fragonije je izuzetno efikasno u borbi protiv infekcija izazvanih mikroorganizmima poput bakterija, gljivica i virusa, čime ubrzava oporavak od prehlade i gripe.

Blagotvorno Delovanje za Zdravlje Disajnih Puteva

Fragonija poseduje izuzetna ekspektorantska svojstva koja olakšavaju izbacivanje sluzi iz pluća i bronhija, čineći je korisnom kod prehlade, gripa i drugih infekcija disajnih puteva. Takođe, njena antiupalna svojstva pomažu u smanjenju upale i olakšavaju simptome respiratornih oboljenja.

Regulacija Hormonalnog Balansa i Emocionalna Stabilnost

Ovo ulje može pomoći u regulaciji hormonalnog disbalansa kod žena i doprineti ponovnom uspostavljanju ravnoteže u telu. Takođe, deluje kao emocionalni uravnoteživač, stvarajući mir i harmoniju u umu i telu, posebno za senzitivne osobe i one koji prolaze kroz teške periode.

Podrška Imunološkom Sistemu i Prevencija Džet-Lega

Fragonija jača imunitet i pomaže u prevenciji infekcija, dok istovremeno umanjuje simptome džet-lega, poremećaja koji se javlja usled promene vremenskih zona i remećenja bioloških ritmova organizma.

Višenamenska Primena i Jednostavna Upotreba

Ovo ulje je bezbedno, efikasno i nežno za kožu, te se može koristiti na različite načine. Preporučuje se kao dodatak difuzerima za dezinfekciju prostora, kao i za primenu pre joge, meditacije ili masaže radi postizanja dubljeg unutrašnjeg mira. Takođe, može se koristiti u formulacijama dezodoransa i kao podrška ženskom zdravlju.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top