Ulje Gorke tikve 30ml Eterra

890 RSD

Blagodeti ulje gorke tikve: Prirodna podrška za zdravlje i borbu protiv dijabetesa i drugih oboljenja“.

 

Blagodeti ulje gorke tikve: Prirodna podrška za zdravlje i borbu protiv dijabetesa i drugih oboljenja“.

Ulje gorke tikve predstavlja moćan prirodni lek s brojnim beneficijalnim dejstvima, posebno u kontroli nivoa šećera u krvi i podršci imunološkom sistemu.

Antidijabetičko Dejstvo:

Ulje gorke tikve sadrži aktivne supstance poput karantina, vicina i polopeptida P, koji imaju antidijabetičko dejstvo. Ove supstance deluju na snižavanje koncentracije glukoze u krvi i imaju sličan efekat kao insulin, takođe delujući kao imunomodulator.

Borba Protiv Raka:

Osim svoje uloge u regulaciji šećera u krvi, pokazalo je efikasnost u borbi protiv različitih vrsta karcinoma, uključujući rak prostate, jetre, debelog creva i dojke. Takođe je pokazano da ima antikancerogeno dejstvo na ćelije raka pankreasa i disajnih puteva.

Ostali Zdravstveni Benefit:

Osim toga se koristi za tretiranje kožnih promena, olakšavanje simptoma čira na želucu, gubitak težine, prevenciju hemoroida, respiratornih problema i kao antivirusno sredstvo. Takođe je korisno za zdravlje srca.

Uobičajena Doza:

Preporučena doza za oralnu upotrebu je 10-20 kapi, koje se mogu podeliti u nekoliko doza tokom dana (npr. 3-4 puta dnevno po 3-5 kapi). Trudnice i dojilje treba da izbegavaju upotrebu ovog preparata, dok dijabetičari treba da koriste ulje uz strogu kontrolu nivoa šećera u krvi.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top