Ulje Grejpfruta 30ml Eterra

895 RSD

Ulje Semenki Grejpfruta: Prirodni Borac Protiv Infekcija

Efikasno Protiv Bakterija, Virusa i Gljivica

 

Ulje Semenki Grejpfruta: Prirodni Borac Protiv Infekcija

Efikasno Protiv Bakterija, Virusa i Gljivica

Ulje semenki grejpfruta (eksrakt) sadrži bioflavonoide, glukozid i vitamin C. Dobija se iz semenki grejpfruta i pruža bogatstvo korisnih sastojaka.

Zdravstvene Koristi i Primena

Ekstrakt semena grejpfruta deluje protiv bakterija, virusa i gljivica. Vrlo je efikasno protiv kandidijaze i korisno je kod virusnih bradavica (verucca), herpesa, prehlada, te bolesti usne duplje i zuba. Takođe pomaže kod manjih čireva, afti, gljivičnih infekcija, zadaha iz usta, karijesa, zubnog kamenca i gingivitisa.

Kožne Problematike i Nega

Ovaj ekstrakt deluje na apsces kože i korena dlake, posekotine, kožni osip, kožni herpes, ekcem, mladeže, gljivične infekcije kože, perut i vašljivost. Njegovo antibakterijsko i antivirusno dejstvo čini ga idealnim za široku primenu u nezi kože i kose.

Želudačno-Crevni Problemi

Ulje semena grejpfruta efikasno rešava želudačno-crevne probleme kao što su proliv i gljivične infekcije organa za varenje. Povećava apetit, reguliše varenje i uspostavlja ravnotežu crevne flore. Kao izvanredan konzervans, može se koristiti pri pripremanju zimnice i prirodnih kozmetičkih preparata, jer sprečava njihovo kvarenje i stvaranje plesni.

Sastav:

  • Bioflavonoidi
  • Glukozid
  • Vitamin C

Primena:

Način Primene:

Ulje semena grejpfruta može se koristiti kao dodatak u pripremanju zimnice i prirodnih kozmetičkih preparata. Njegovo snažno antibakterijsko i antivirusno dejstvo čini ga idealnim za široku primenu u svakodnevnoj nezi i tretmanima.

Pakovanje 30ml Eterra

Zemlja porekla: Brazil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top