Ulje Kurkume 30ml Eterra

995 RSD

Ulje kurkume za žene je odlično jer će izvući štetne toksine iz limfinih čvorova i masnih ćelija dojki.

Ulje Kurkume 30ml

Ulje Kurkume je veoma lekovito a to se pripisuje se kurkuminu, njegovoj najefikasnijoj komponenti. I nauka je u mnogim istraživanjima potvrdila efikasnost kurkume u prevenciji raznih vrsta karcinoma .

Dokazano je da kurkuma sprečava širenje kancera dojke na pluća, pojavu melanoma i metastaza kod različitih vrsta kancera.

Pojačava delovanje hemoterapijskog leka taxol i smanjuje nuspojave. Prirodni detoksikator jetre: prema preliminarnim eksperimentalnim istraživanjima Medicinskog Univerziteta Grac u Austriji, kurkumin odlaže oštećenje jetre koje može dovesti do ciroze.

U kineskoj medicini kurkuma se koristi od davnina kao tretman za depresiju. Zbog svojih antiupalnih svojstava, prirodan je tretman za artritis i reumatoidni artritis.

Ima sledeća svojstva:

anti-upalna, anti-bakterijska, analgezijska, anti-oksidantska, anti-spazmatična, antiseptička, diuretička, anti-alergijska, digestivna, ranarnička (koja leči i zaceljuje rane), karminativna, astrgantska, kardiovaskularna, koja pomažu stvaranju žuči, anti tumorna, apetizirajuća, stimulativna i alternativna.

Pokazano je da je kurkumin najbolji prirodni lek za najproblematičnija oboljenja ljudi kao što je:

Kancer, HIV/AIDS, Alchajmerova bolest, infekcije urinarnog trakta, amenoreja, hemoroidi, kamen u žuči, bolesti koje se prenose polnim aktom kao što je genitalni herpes, hepatitis-c , problemi sa jetrom pa čak i poremećaje kože.

Istraživanja ukazuju na pozitivno dejstvo na:

  • Ublažavanje bolova u zglobovima i leđima
  • Probleme nastale zbog artritisa i reumatizma
  • Aktivno smanjenje upale
  • Normalno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema i održavanje normalne cirkulacije
  • Smanjenje nivoa holesterola i šećera u krvi kao i smanjenje pritiska

Način upotrebe:

Oralno možete uzimati u količini od 3-4 kapi 3-5 puta na dan. Pomešajte ga sa nekim baznim uljem i koristite ga topikalno ili za relaksirajuću masažu. Takođe ga možete dodati u kadu za aromatično, isceljujuće, stimulativno i energizirajuće kupanje.

Pomešajte ga sa uljem moringe za detoksikaciju kože:

Ulje moringe pomešano sa ovim uljem  je moćan odstranjivač toksina sa kože. Za žene je odlično ako ga nanesu na grudi i pod pazuh jer će na taj način ova mešavina izvući štetne toksine iz limfinih čvorova i masnih ćelija dojki.

Pakovanje 30ml Eterra 

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top