Ulje od Crnog Kima 30ml organsko Granumfood

340 RSD

Ulje crnog kima opušta mišiće i širi bronhije. Sadrži timohinon koji pojačava lučenje žuči, smanjuje holesterol i pomaže kod probavnih problema. 

Ulje od Crnog Kima 30ml organsko Granumfood

Ulje od crnog kima, poznato i kao ulje crnog kumina, pruža brojne zdravstvene koristi, od opuštanja mišića od Ulje do proširenja bronhija. Ovo moćno ulje sadrži timohinon, aktivni sastojak koji stimuliše lučenje žuči, snižava holesterol i olakšava probavne tegobe.

Crni kim, poznat i kao jedna od najmoćnijih biljaka u istoriji medicine, ima bogatu tradiciju korišćenja. Kroz vekove, korišćen je za olakšavanje probavnih problema, prehlada, glavobolja, infekcija i zubobolja.

Čak su i semena crnog kima pronađena u grobnici faraona Tutankamona, što svedoči o njegovoj važnosti za „zagrobni život“. Sa preko 100 aktivnih supstanci, crni kim je izuzetno lekovit.

Ovaj prirodni lek bogat je vitaminima B1, B2, B3, B6, B12 i vitaminom D, kao i mineralima poput fosfora, cinka, gvožđa, bakra i kalcijuma. Esencijalna ulja i enzimi koje sadrži doprinose njegovim blagotvornim dejstvima.

Esencijalne masne kiseline, uključujući omega 6 i 3 masne kiseline, čine više od 58% njegovog sastava. S druge strane, nigelon i timohinon su ključni sastojci za opuštanje mišića, proširenje bronhija, stimulisanje lučenja žuči i olakšavanje probavnih problema.

Brojna naučna istraživanja potvrđuju lekovita svojstva crnog kumina, a njegovo ulje, posebno zbog procesa hladnog ceđenja i kompleksnog hemijskog sastava, zadržava sve benefite semena.

Ovaj prirodni proizvod je dobio i odobrenje Savezne uprave za kontrolu lekova i hrane SAD za tretman kancerogenih bolesti.

Osim toga, ulje crnog kima pokazalo je izuzetno dejstvo u tretiranju dermatoloških problema poput ekcema, kožnih gljivica i akni, zahvaljujući svojim snažnim antimikrobnim svojstvima.

Ono takođe pomaže kod alergija, respiratornih oboljenja, prehlada, hroničnih probavnih problema, dijabetesa, povišenog holesterola i menstrualnih problema, dok istovremeno umanjuje nesanicu, umor i depresiju.

Za terapijsku upotrebu, preporučuje se uzimanje ulja u odgovarajućim dozama u zavisnosti od zdravstvenih problema. Pauze u upotrebi preporučuju se kako bi se očuvala efikasnost. Uz pravilnu primenu može biti dragocen saveznik u očuvanju zdravlja i blagostanja.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Granumfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top