Ulje Ruzmarina Eterra 30ml

990 RSD

Kategorija: Oznake: ,

Ulje Ruzmarina Eterra 30ml

Ulje ruzmarina Eterra u pakovanju ima raznolike koristi za zdravlje. Poznato je po svojoj sposobnosti da se bori protiv prehlade, gripa i drugih infekcija disajnih puteva. Takođe, opušta mišiće i ublažava bolove u mišićima i nervima. Koristi se efikasno i za suzbijanje kašlja, posebno kod hroničnih upala, te za olakšanje reumatskih tegoba i sportskih povreda.

Osim toga, ulje ruzmarina podstiče rad limfnog sistema, poboljšava cirkulaciju krvi, reguliše nizak krvni pritisak, sprečava rast kožnih tumora i pruža prirodnu zaštitu od oštećenja.

Nekoliko kapi eteričnog ulja ruzmarina pomešanog sa morskom solju čini odličan način za osveženje i buđenje tela i uma ujutru. Važno je napomenuti da se ulje ruzmarina ne preporučuje za večernju upotrebu jer može ometati san.

Naučna istraživanja sprovedena u Los Anđelesu i Japanu pokazala su da ruzmarin sadrži komponente koje se bore protiv slobodnih radikala koji mogu oštetiti mozak. Ovo ulje može pomoći u zaštiti mozga od neurodegenerativnih promena koje su povezane sa bolestima poput Alchajmerove bolesti i moždanog udara.

Ulje ruzmarina se takođe koristi kod nesvestice kao inhalaciono sredstvo, te za jačanje i stimulaciju nervnog sistema, posebno tokom menopauze.

Pokazalo se efikasnim i u borbi protiv depresije i glavobolja. Takođe je korisno u prevenciji opadanja kose i pojave peruti, a može se koristiti i za ispiranje kose dodavanjem nekoliko kapi ulja ruzmarina u vodu.

Ulje ruzmarina 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top