Zeleni biber u Zrnu: Dodatak Ukusnim i Zdravim Jelima
Zeleni biber je idealan začin koji daje blagu ljutinu mnogim jelima. Često se koristi na kraju termičke obrade mesa, poput bifteka, kako bi se njegova aroma osetila u potpunosti.
Prirodno Blaga Ljutina
Bobice zelenog bibera nisu potpuno sazrele, što je razlog njihove blage ljutine. Ova karakteristika čini ga ne samo ukusnim začinom već i dekorativnim dodatkom, doprinoseći vizuelnoj prefinjenosti jela.
Koristi u Narodnoj Medicini
U narodnoj medicini se koristi kao lek za povišenu temperaturu, upalu grla, mučninu, vrtoglavicu, reumu i artritis. Pomaže u varenju hrane, sprečava nadutost i gasove, i ubrzava metabolizam, što može biti korisno u procesu mršavljenja.
Protivupalna i Antioksidativna Svojstva
Ima snažna protivupalna i antioksidativna svojstva koja podržavaju zdravlje. Takođe pomaže u održavanju holesterola pod kontrolom.
Neizostavan Dodatak Jelovniku
S obzirom na svoje blagotvorne efekte na varenje i zdravlje, zeleni biber je neizostavan začin koji se preporučuje uključiti u svakodnevnu ishranu. Dodajte ga svojim omiljenim jelima kako biste poboljšali ukus i unapredili zdravlje.
Važna napomena:
Najvažnije je da se samelje ručno neposredno pre svake upotrebe, da bi došlo do željenog efekta.
Pakovanje 30g
Cena se redovno ažurira