Zeolit u prahu 200g Zeomedic

560 RSD

Zeolit u Prahu : Sveobuhvatno Rešenje za Detoksikaciju i Održavanje Zdravlja

Zeolit u Prahu 200g: Sveobuhvatno Rešenje za Detoksikaciju i Održavanje Zdravlja

Zeo Medic Zeolit u prahu je efikasno sredstvo za detoksikaciju organizma, eliminaciju teških metala, pesticida i mikotoksina, pružajući širok spektar zdravstvenih benefita. Zeo-Medic proizvod je granulacije od najmanje 1 mikro metar do maksimalno 20 mikro metara. Posebno formulisan koristeći najčistiji prirodni zeolit-klinoptilolit, poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti katjonske izmene.

Ključne Prednosti Zeolita

  • Detoksikacija Organizma: Efikasno privlači i eliminiše teške metale (olovo, živa, kadmijum) i mikotoksine, što ga čini dragocenim saveznikom u procesu detoksikacije.
  • Podrška Nervnom Sistemu: Koristan za osobe sa neurološkim izazovima kao što su Alchajmerova bolest, autizam i demencija.
  • Imunološki Sistem: Jača imunološki odgovor, pomaže u smanjenju nivoa holesterola i triglicerida, te reguliše nivo glukoze u krvi.
  • Neutralizacija Alergena: Sposobnost neutralizacije alergena i blokiranja virusne replikacije.
  • Održavanje Ritma Spavanja: Pomaže u održavanju optimalnog ritma spavanja.

Koristi za Kožu

Zeolit nije samo koristan za unutrašnje zdravlje, već ima i izuzetne benefite za kožu:

  • Dubinsko Čišćenje: Kao piling, uklanja toksične materije i mrtve ćelije, ostavljajući kožu čistom i svežom.
  • Umanjenje Otoka i Podočnjaka: Maska sa zeolitom smanjuje otoke i podočnjake, čineći kožu mekanom, glatkom i čvrstom.

Preporuke za Upotrebu

Za optimalne rezultate, preporučuje se redovna upotreba zeolita u skladu sa uputstvima. Pravilna doza zavisi od individualnih potreba svakog korisnika, pa je konsultacija sa zdravstvenim radnikom preporučljiva.

Sastav:

Prirodni zeolit-klinoptilolit u prahu

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Zeolit u prahu 200g Zeomedic

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top