Afrička Šljiva u prahu – Prunus Africana 70g

1.450 RSD

Afrička šljiva u prahu

Afrička šljiva u prahu – biljka Prunus Africana leči benignu prostatičku hiperplaziju (BPH) ili jednostavnim rečima, uvećanu prostatu. To je uobičajeno stanje seksualnog zdravlja koje pogađa muškarce mlađe od 50 godina.

U stanju je da svede simptome BPH, koji podrazumevaju često mokrenje, noćno mokrenje i rast ćelija raka prostate. Pored gore navedenih informacija, pygeum je takođe u stanju da pruži snažnu zaštitu od kancerogenih ćelija prostate tako što će biti androgeni receptori koji dovode do razvoja samog raka prostate.

Još uvek povezan sa zdravljem prostate, pigeum bi mogao efikasno da izleči prostatitis, zaista bolji od antibiotika zahvaljujući svojim upalnim i urinarnim prednostima. Pomaže u lečenju prostatitisa sličnog načinu na koji leči BPH simptome.

Takodje uklanja simptome koji ukazuju na simptome bolesti kamena u bubregu kao što su bol, upala, često mokrenje i drugi.

Raste na području Afrike i Madagaskara. Lokalno stanovništvo koristi koru afričke šljive u obliku praha ili čaja u tretmanu benignog uvećanja prostate kao i za potenciju.

Testosteron je hormon odgovoran za razvoj muških seksualnih karakteristika, razvoj mišićne mase i snage i pravilno funkcionisanje muškog reproduktivnog sistema.

Testosteron je izuzetno je važan za seksualnu želju i erektilnu funkciju: njegov smanjen nivo dovodi do pada libida i polne moći.

Prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprečava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

Redovnom upotrebom afričke šljive podstiče se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet i dužina trajanja erekcije.

U skladu sa gore navedenim informacijama, pygeumove zdravstvene prednosti se uglavnom vrte oko:

Uostalom, od svih lekovitih bilja upotrebljivih za lečenje urinarnih stanja, pigeum je onaj koji se najviše ističe.

Način upotrebe:

Priprema se kao čaj:

U prokuvanu vodu dodati jednu kafenu kašičicu( 5 grama praha ) i ostaviti da stoji 5- minuta. Po želji zasladiti, a možete dodati i malo biljnog mleka za puniji ukus.

Kada se pravilno koristi Prunus Africana se smatra jednom od najsigurnijih biljaka za zdravlje muškarca, a često se kombinuje sa Muira Puamom i /ili Catuabom za postizanje najboljih rezultata.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top