Afrička Šljiva u prahu – Prunus Africana 70g

1.450 RSD

Afrička šljiva u prahu takođe poznata kao Prunus Africana, pruža efikasnu podršku za zdravlje prostate.

Afrička šljiva u prahu takođe poznata kao Prunus Africana, pruža efikasnu podršku za zdravlje prostate.

Ova biljka je poznata po svojoj sposobnosti da ublaži simptome benignog uvećanja prostate (BPH), uključujući česte nagon za mokrenjem i noćno mokrenje, često povezane sa stanjem uvećane prostate kod muškaraca mlađih od 50 godina.

Sastojci Afričke šljive, kao što je pygeum, pružaju zaštitu od kancerogenih ćelija prostate.

On pokazuje značajne prednosti za zdravlje prostate, uključujući podršku za prostatu, urinarni trakt i prevenciju infekcija. Uz sve to, beta-sitosterol prisutan u Afričkoj šljivi sprečava konverziju testosterona u druge oblike hormona, održavajući tako optimalne nivoe testosterona u organizmu..

Tako smanjuju rizik od razvoja raka prostate putem regulacije androgenih receptora.Osim toga, Afrička šljiva u prahu može biti korisna u lečenju prostatitisa, čak i efikasnija od antibiotika, zahvaljujući svojim antiinflamatornim svojstvima i prednostima za urinarni trakt.

Ova biljka se tradicionalno koristi i za olakšavanje simptoma bolesti bubrega poput boli, upale i čestog mokrenja.

Ova biljka se prirodno razvija na području Afrike i Madagaskara, dugo se koristi od strane lokalnog stanovništva za tretiranje problema sa prostatom i seksualnom funkcijom, često u obliku praha ili čaja.

Njena sposobnost da poveća dotok krvi u erektilno tkivo polnog organa može poboljšati kvalitet i trajanje erekcije, podržavajući tako seksualnu funkciju muškaraca.

Upotreba:

Priprema se kao čaj:

U prokuvanu vodu dodati jednu kafenu kašičicu ( 5 grama praha ) i ostaviti da stoji 5- minuta. Po želji zasladiti, a možete dodati i malo biljnog mleka za puniji ukus.

Kada se pravilno koristi Prunus Africana se smatra jednom od najsigurnijih biljaka za zdravlje muškarca. Često se kombinuje sa Muira Puamom i /ili Catuabom za postizanje najboljih rezultata.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top