Afrička Šljiva u prahu – Prunus Africana 70g

1.450 RSD

Afrička Šljiva u Prahu – Prunus Africana za Zdravlje Prostate i Potenciju

Afrička Šljiva u Prahu – Prunus Africana za Zdravlje Prostate i Potenciju

Afrička šljiva, poznata kao Prunus Africana, pruža efikasnu podršku za zdravlje prostate. Lokalno stanovništvo koristi koru afričke šljive u obliku praha ili čaja za tretmane vezane za potenciju.

Sastav:

Afrička Šljiva u Prahu

Ova biljka, prirodno rasprostranjena u Africi i na Madagaskaru, dugo se koristi od strane lokalnog stanovništva za tretiranje problema sa prostatom i seksualnom funkcijom, često u obliku praha ili čaja.

Poznata je po svojoj sposobnosti da ublaži simptome benignog uvećanja prostate (BPH), uključujući česte nagone za mokrenjem i noćno mokrenje, često povezane sa stanjem uvećane prostate kod muškaraca mlađih od 50 godina.

Sadrži važne sastojke poput pygeuma, koji pruža zaštitu od kancerogenih ćelija prostate. Osim toga, beta-sitosterol prisutan u njoj sprečava konverziju testosterona u druge oblike hormona, održavajući optimalne nivoe testosterona u organizmu. Tradicionalno se koristi i za olakšavanje simptoma bolesti bubrega poput boli, upale i čestog mokrenja.

Priprema se kao čaj:

U prokuvanu vodu dodati jednu kafenu kašičicu (5 grama praha) i ostaviti da stoji 5 minuta. Po želji zasladiti, a možete dodati i malo biljnog mleka za puniji ukus.

Redovnom upotrebom može se poboljšati dotok krvi u erektilno tkivo polnog organa, poboljšavajući tako seksualnu funkciju muškaraca.

Kada se pravilno koristi, Prunus Africana se smatra jednom od najsigurnijih biljaka za zdravlje muškarca. Često se kombinuje sa Muira Puamom i/ili Catuabom za postizanje najboljih rezultata.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top