Aloja Vera prah 100g We Are One

1.370 RSD

Aloja vera sadrži više od 240 hranjivih i lekovitih sastojaka. Sadrži najviše vode, čak oko 96 odsto, kao i vitamine A, B i C, folnu kiselinu, minerale, magnezijum, cink i aminokiseline.

 

Aloja Vera prah 100g

Aloja Vera prah u pakovanju od 100 grama predstavlja čist i koncentrovan proizvod, sastavljen isključivo od 100% čistog praha aloje vere.

Aloja vera obiluje više od 240 raznovrsnih hranjivih i lekovitih sastojaka.

Ona je izuzetno bogata vodom, čak do 96%, te obiluje vitaminima A, B i C, folnom kiselinom, mineralima poput magnezijuma i cinka, kao i esencijalnim aminokiselinama.

Već 5000 godina unazad, aloja vera je cenjena u ayurvedskoj medicini zbog svojih hranljivih i lekovitih svojstava, pružajući podršku za dug i zdrav život. Poznato je da pomaže u lečenju kožnih problema, opekotina i iritacija. Takođe, pokazuje antibakterijsko, antivirusno, antiinflamatorno i laksativno dejstvo.

Aloja vera se preporučuje za širok spektar unutrašnjih i spoljašnjih problema.

Ona pomaže u ublažavanju tegoba kao što su sindrom razdražljivih creva, zatvor, čirevi na želucu, kolitis, kamenci u bubregu, dijabetes, upale desni i mnoge druge bolesti.

Osim toga, aloja vera je korisna za negu kože, uključujući tretiranje ožiljaka, akni, strija i svraba.

Takođe, pokazuje imunomodulatorna i antioksidativna svojstva, podržavajući zdravlje kože i digestivnog sistema.

List aloje proizvodi 12 antrakinona, koji doprinose regulaciji crevnog sistema i imaju antimikrobna svojstva. Ipak, treba biti oprezan s njihovom upotrebom, jer u većim količinama mogu imati purgativno dejstvo.

Preporučena upotreba aloje vere u prahu je dodavanje 2-3 grama, do tri puta dnevno, u različite tečnosti poput smutija, sokova, jogurta ili vode, kao i u pahuljice ili druge obroke. Ovo je jednostavan način da se iskoriste njeni brojni zdravstveni benefiti.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top