BioMind kapi za depresiju i anksioznost 100ml Priroda na dar

1.490 RSD

Tinktura za depresiju, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu.

BioMind kapi za depresiju i anksioznost 100ml

BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost su prirodan lek protiv depresije i anksioznosti.Narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu.

Tinktura mogla bi se nazvati i prirodni biljni antidepresiv. Depresija je psihička bolest koja je u porastu. Depresija, to je stanje povišenog afekta u smislu tuge, praćeno usporenošću mišljenja i pokreta s neodredjenim strahom koji obuzima osobu, sa opadanjem volje i raznim hipohondričnim senzacijama i umišljanjima, naročito izraženim ujutru.

Može biti endogena – melanholija, ili pak egzogena, kao reakcija na teške doživljaje. Uzrok nastanka depresije je povezan sa nekoliko faktora: nedostatak hormona seratonina, metabolički poremećaji, nedostatak sunca, delovanje teških medikamenata, lični gubici, poniženje i razočarenja u životu.

Takođe slab nervni sistem i izloženost stresu i nenormalnim životnim uslovima, život u izolaciji i zatvorenom, društvene grupe i sekte koje unose nemir u psihu. Duhovni uzrok depresije se uvek vezuje za grešne radnje i pomisli, dopuštanje da negativnosti pobede u psihi osobe.

Sastav lekovitog bilja :

Bosiljak, Matičnjak, Bogorodičina trava, Metvica, Ruzmarin, Neven, Majčina dušica.

Dejstvo kapi:

  • Stimulišu dobro raspoloženje i podstiču volju
  • Jačaju umne i nervne sposobnosti
  • Smiruju strah i paniku
  • Pojačavaju koncentraciju
  • Umiruju anksioznost
  • Poboljšavaju cirkulaciju u glavi
  • Regenerišu stanje creva
  • Ne stvaraju zavisnost kao hemijski lekovi

Depresija:

Tinktura za depresiju i anksioznost je nastala iz narodne tradicije i savremenih istraživanja kako da se pomogne na prirodan način pacijentima sa psihološkim problemima.  Kapi za depresiju, napetost, usamljenost, anaksioznost su prirodni proizvod koji deluje kao svojevrsni biljni antidepresiv.

Takodje blagotvorno deluju i na sinuse i na respiratorne organe, mozak i koncentraciju. Deluju blagotvorno i na stomak, i to je jedna od tajni njihovog uspeha.

Anksioznost :

Za depresiju i anksioznost deluju tako što u sebi imaju lekovite biljke za koje je poznato da jačaju imuni i nervni sistem (Majčina dušica, Bosiljak). Stimulišu lučenje seratonina (Kantarion) i hormona dobrog raspoloženja (Matičnjak). Pomažu da se ojača um, volja i telo, kako bi se oduprli negativnim mislima i napadima panike.

Takodje je preporučljivo kod anksioznosti preći na zdraviju ishranu i potražiti savet stručne osobe. Mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, lekovi za smirenje, antipsihotici) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 60 kapi (oko 3 ml) u 200 ml vode i popiti, 4 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.

Dosadašnja praksa korišćenja kapi i iskustvo korisnika je pokazalo da se može uzimati i manje kapi, po 30 kapi u 200 ml vode, tri puta dnevno, uvek 15 do 20 minuta pre jela.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top