Čaj od Hajdučke trave 100g

105 RSD

Hajdučka Trava: Prirodni Lek za Različite Tegobe

 

Čaj od hajdučke Trave: Prirodni Lek za Različite Tegobe

Čaj od hajdučke trave se koristi za tretiranje različitih zdravstvenih problema, od rana do gastrointestinalnih tegoba, pa čak i ginekoloških oboljenja.

Široka Primena i Efikasnost

Hajdučka trava je poznata po svojim antibiotskim svojstvima, što je čini idealnim lekom za tretiranje teških rana. Osim toga, pokazala je korisnost u lečenju hemoroida, glavobolje, zubobolje, problema sa mokrenjem, upale vena i kamenca u bubregu. Takođe, pomaže kod prolapsa materice, bolnih menstruacija i drugih ginekoloških tegoba.

Podrška Sistemima Organizma

Hajdučka trava pozitivno deluje na sistem za varenje, pomažući kod nadimanja, grčeva i upala sluznice. Takođe, može poboljšati apetit i podsticati lučenje mokraće, što doprinosi zdravlju bubrega. Kod žena, pomaže u regulisanju menstrualnog ciklusa i ublažavanju različitih ginekoloških problema.

Upozorenja i Neželjeni Efekti

Važno je imati na umu da, kao i kod svake biljke, može doći do alergijskih reakcija kod nekih ljudi. Stoga je preporučljivo konsultovati se sa stručnjakom pre početka konzumiranja čaja posebno ako postoji istorija alergija.

Način pripreme:

Jednu kafenu kašičicu hajdučke trave preliti šoljom (200ml) klučale vode, ostaviti da stoji 10 minuta, procediti. Piti 3 puta dnevno po jednu šolju čaja pre obroka.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top