Čaj od Šipurka 100g

115 RSD

Čaj od šipurka (Cynosbati fructus) je popularan u lečenju gastritisa, proliva i kao preventiva protiv avitaminoza.

Čaj od Šipurka: Prirodna Podrška za Zdravlje

Za Gastrointestinalno Zdravlje i Prevenciju Avitaminoza: Čaj od šipurka (Cynosbati fructus) je popularan u lečenju gastritisa, proliva i kao preventiva protiv avitaminoza. U narodnoj medicini, ova biljka je važna zbog svojih svojstava za eliminaciju viška tečnosti i regulaciju crevnog pražnjenja.

Blagotvorno Dejstvo na Srce i Bubrege: Osim svojih terapeutskih koristi, čaj od šipka često se konzumira kao osvežavajući napitak koji pozitivno utiče na rad srca i bubrega. Bezbedan je za konzumaciju u većim količinama i ne uzrokuje štetne efekte.

Bogatstvo Hranljivih Sastojaka Šipka: Šipak, plod divlje ruže, koji se koristi za pripremu ovog čaja, sadrži visok nivo vitamina C, antioksidanata i drugih hranljivih sastojaka. Ovi sastojci doprinose jačanju imunološkog sistema, održavanju zdrave kože i podršci opštem zdravlju.

Uživajte u Prirodnoj Podršci: Dodajte čaj od šipka u svoju rutinu kao prirodnu podršku za gastrointestinalno zdravlje, imunitet i opšte blagostanje. Uzimanje ovog čaja može doneti brojne koristi bez negativnih posledica. 

Sastav:

Plod šipka (Cynosbati fructus)

Osobine:

Plod šipka sadrži tanine, voćne kiseline, pektine, šećere, flavonoide, vitamine C, E, K, karotin i masno ulje u semenu.

Primena:

Aktivni sastojci ploda šipka povoljno deluju na sluzokožu organa za varenje, tako da se preporučuje upotreba kod letnjih dečjih proliva. Prisutne voćne kiseline pospešuju izmokravanje, a usled sadržaja vitamina čaj se preporučuje kao vitaminski napitak i kao čaj za uživanje.

Način pripreme :

Jednu kašičicu usitnjenog šipka preliti šoljom vode i kuvati 5 minuta na laganoj vatri . Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15-20 minuta, procediti. Piti 3-4 puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top