Liposomalni vitamin C Diet Food 250ml

1.800 RSD

Apsorpcija liposomalnnog vitamina C je oko 90%, dok se običan Vitamin C apsorbuje od 15-30%.

Revitalizujte Vaš Imunitet: Liposomalni Vitamin C za Efikasniju Apsorpciju

Liposomalni vitamin C, kapsuliran u suncokretovom lecitinu, pruža izvanredne zdravstvene koristi sa apsorpcijom od čak 90%. Ovaj oblik vitamina C garantuje optimalnu bioraspoloživost zahvaljujući liposomalnoj tehnologiji, omogućavajući telu da maksimalno iskoristi njegove prednosti.

Prednosti

Efikasna Apsorpcija: Poboljšava stopu apsorpcije i ne pravi probavne smetnje. Apsorpcija liposomalnnog vitamina C je oko 90%, dok se običan vitamin C apsorbuje od 15-30%. Ne postoji opasnost od predoziranja ovim vitaminom.

Jačanje Imunološkog Sistema: Vitamin C jača imunološki sistem i štiti organizam od oksidativnog stresa.

Podrška Koži i Zdravlju Očiju: Ključna uloga vitamina C u proizvodnji kolagena doprinosi zdravlju kože, ligamenata i kostiju, dok sprečava razvoj katarakte i podržava zdravlje očiju.

Antiinflamatorna Svojstva: Pomaže u ublažavanju simptoma prehlade, alergija i gripa, dok istovremeno sprečava razvoj katarakte i podržava zdravlje očiju.

Preporučena Upotreba

Preporučena dnevna doza je jedan čep. Osobe koje su trudne, doje ili imaju alergije na sastojke trebaju se konsultovati sa svojim lekarom pre upotrebe.

Dodatna Podrška sa Magnezijumom

Vitamin C u kombinaciji sa magnezijumom pruža dodatnu podršku imunološkom sistemu, stvarajući snažan savez za vaše celokupno zdravlje. Uzmite jedan čep dnevno i osnažite svoj imunitet na najefikasniji način!

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 250ml Diet Food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top