Catuaba u prahu 100g We Are One

1.690 RSD

Catuaba poboljšava libido , poboljšava seksualne performanse, povećava raspoloženje, promoviše gubitak težine i štiti od nekih oblika raka.

Catuaba u prahu 100g

Sastav: 100% catuaba u prahu

Catuaba poboljšava libido , poboljšava seksualne performanse, povećava raspoloženje, promoviše gubitak težine i štiti od nekih oblika raka.

Drvo srednje veličine, poreklom iz amazonskih šuma Severnog Brazila. Vekovima poznata kod Tupi naroda kao afrodizijak, pripremljena je u obliku odvarka (voda u kojoj je iskuvana kora) . U herbalnoj medicini Brazila, Catuabina kora se smatra stimulansom centralnog nervnog sistema sa osobinama afrodizijaka. Koristi se kod nervoze, oslabljene memorije i seksualne slabosti.

Aktivnu supstancu Catuabe čini mnoštvo bioaktivnih fito jedinjenja kao sto su:

Alkaloidi, tanini, aromaticna ulja, fitosteroli, prirodni steroidi itd.

Devedesetih godina prošlog veka, japanski naučnici su otkrili antibaketrijsko i antivirusno (HIV) dejstvo Catuabe. Stanovnici Amazonije vekovima koriste kombinaciju Catuabe i Muira Puame za povećanje snage i seksualno podmlađivanje.

Zadnjih godina u nauci dolazi sve više do razumevanja seksualnih disfunkcija.

Prah se koristi za poboljšanje cirkulacije, kod hroničnog zamora, impotencije, seksualne slabosti i frigidnosti, kod nervoze i oslabljene memorije, nesanice i kao prirodni antibiotik sa antivirusnim osobinama.

Lekovito dejstvo catuabe:

Prednosti:

Do sada je nekoliko istraživanja ispitalo zdravstvene efekte katuabe. Ipak, neka preliminarna istraživanja sugerišu da catuba može ponuditi određene zdravstvene koristi. Evo pogleda na neke ključne nalaze dostupnih istraživanja o katuabi:

1) Za depresiju

Prema navodima studije objavljene u časopisu Psychopharmacology 2005. godine, u Catuabi je došlo do antidepresivnih efekata. U ispitivanjima na pacovima i miševima naučnici su primetili da se catuaba može djelimično boriti protiv depresije delimično povećavajući oslobađanje serotonina i melatonina (dve hemikalije mozga uključene u regulisanje raspoloženja).

2) Za zdravlje mozga

U studiji na bazi pacova objavljenom u Neurochemical Research u 2012. godini, istraživači su utvrdili da catuaba može pomoći u prevenciji ishemije.

(Blisko povezani sa moždanim udarom , ishemija je stanje obeleženo nedovoljnim protokom krvi u mozgu.)

3) Parkinsonova bolest

Catuaba pokazuje obećanje u lečenju Parkinsonove bolesti , ukazuje na preliminarnu studiju objavljenu u časopisu Brain Research 2008. godine.

U studiji, testovi na ljudskim ćelijama pokazali su da catuaba može pomoći u borbi protiv Parkinsonove bolesti štitići se od degeneracije određenih nervnih ćelija.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente catuabe u svojoj praksi.

Pakovannje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top