Domaće Jabukovo sirće Rašević 500ml

299.00RSD

Jabukovo sirćr održava nivo šećera u krvi stabilnim, ubrzava metabolizam, čime se kalorije brže sagorevaju, a otrovi i naslage brže izlučuju.

Domaće Jabukovo sirće Rašević 500ml

Domaće jabukovo sirće je Rašević je Eliksir života.Prava divlja jabuka je veoma mala, često nedozrela  nije lepa, suva je, opora, steže usta, sadrži veoma malo šećera.

Upravo je to ono za čim mi tragamo ili ono što je našem organizmu najdragocenije. Ne postoji ni jedan plod koji može više dobrobiti učiniti za naš organizam od divlje jabuke.

Danas ćete veoma retko sresti osobu koja jasno razlikuje jabukovo sirće od sirćeta divlje jabuke.Za mnoge je to jedno te isto. Međutim to nije baš tako.

Hteli bismo objasniti razliku između ove dve vrste sirćeta! Pravo sirće se dobija od prebranih plodova divlje jabuke. Proces fermentacije se odvija u 100% prirodnim uslovima i proces fermentacije traje 150 do 180 dana.

Lekovitosto dejstvo:

Kao pouzdano se pokazalo u razređivanju krvi ( bolje je od Aspirina i nema neželjenih pojava ).

Pomaže kod gušobolje, neurednog varenja, slabe cirkulacije i razmene materija u organizmu.

Pektin iz sirćeta od divlje jabuke kada dospe u želudac vezuje za sebe vodonik, a on izaziva bubrenje što dovodi do osećaja sitosti i smanjenja potrebe za unošenjem hrane.

Zbog toga jabukovo sirće preporučuje za redukciju telesne težine. Otklanja i osećaj stalnog umora, sve češće je u upotrebi u današnjoj civilizaciji. Pomaže u lečenju noćnog mokrenja kod dece.

Trudnice koje su koristile u prvih 5-6 meseci sirće divlje jabuke, rađale su veoma zdrave bebe sa dobro gustom kosom, pravilno razvijenim ekstremitetima, krupnim kostima, jer je sačuvana genetska naslednost i beba pri porođaju odmah zaplače, porođaji su laki i bezbolni.

Takođe Jabukovo sirće povoljno utiče na gipkost i punoću dojki i naravno povećava mlečnost i procenat mlečne masti.

Ovo sirće je prebogato Kalijumom, a on utiče na rad mišića i nerava, a učestvuje i u biohemijskim procesima na ćelijskom nivou.

Održava i nivo šećera u krvi stabilnim, ubrzava metabolizam, čime se kalorije brže sagorevaju, a otrovi i naslage brže izlučuju. Što nije nebitno u vreme praznika, kada smo skloni preterivanjima svake vrste jela i pića. Od toga naša krv je prekisela.

Reaguje alkalno pa tako normalizuje PH vrednost krvi. Uz sve to, sirće divljih jabuka povećava koncentraciju i radne sposobnosti. I u gradskim i seoskim domaćinstvima sirće divlje jabuke je zlata vredno.

Uopšteno govoreći, sirće divlje jabuke se može preporučiti svim osobama za oralnu upotrebu, posebno oboleli od klasične reume (bolovi u ramenu, kukovima, zglobovima i sl.).

Upotreba:

U čašu vode dodajte za početak jednu kašiku jabukovog sirćeta. Posle nedelju dana možete dodati i dve. Popijte 3 puta dnevno, pre obroka.

Pakovanje 500ml Rašević

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top