Etarsko ulje Bosiljka Vivita 10ml

430 RSD

Etarsko ulje bosiljka: Osvežite um i kožu 

Etarsko ulje bosiljka: Osvežite um i kožu 

Etarsko ulje bosiljka postalo je izuzetno popularno zbog svojih blagotvornih efekata na mentalno zdravlje. Posebno je cenjeno zbog sposobnosti da umiri i oslobodi od stresa i napetosti, te ga često koriste oni koji teže unutrašnjem miru i psihičkoj stabilnosti.

Blagotvorni efekti na um i emocionalno blagostanje

Bosiljak ima svojstvo da osveži um i poboljša koncentraciju, čineći vas energizovanim i mentalno bistrijim.

Za osveženu i revitalizovanu kožu

Za negu kože je dragocen sastojak u različitim kozmetičkim proizvodima. Hrani, osvežava i revitalizuje kožu, te je preporučljivo dodati nekoliko kapi ovog ulja u redovnu kremu za lice. Takođe se koristi za toniziranje kože i tretiranje različitih kožnih promena, uključujući akne.

Za svilenkastu i zdravu kosu

Kada je u pitanju nega kose može biti od velike pomoći. Dodavanje nekoliko kapi u šampon doprinosi čišćenju i osvežavanju kose, čineći je mekanom i mirisnom. Redovnom upotrebom ovog ulja, kosa postaje svilenkasta i otpornija na oštećenja.

Prirodno olakšanje bolova 

Ulje bosiljka ima pozitivan uticaj na ceo organizam. Efikasno ublažava bolove u zglobovima i mišićima, olakšava napetost i opušta umorne mišiće.

Kako bezbedno koristiti etarska ulja

Razblaženo ulje može se koristiti za masažu nakon napornih treninga radi smanjenja spazma i tenzije mišića. Takođe, ulje bosiljka se preporučuje kao deo kućne apoteke zbog svojih antivirusnih svojstava i jačanja imunološkog sistema.

Pri korišćenju ulja bosiljka, važno je razrediti ga u baznom ulju poput maslinovog ili jojobinog ulja pre nanošenja na kožu. Može se koristiti i u difuzerima ili aroma lampama radi postizanja opuštajućeg efekta. Dodavanjem nekoliko kapi u vodu za prskanje, možete osvežiti prostoriju i učiniti je prijatno mirisnom.

Pakovanje 10 ml Vivita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top