Etarsko ulje Čajno drvo Vivita 10ml

499 RSD

Prirodna nega kože i usne duplje uz etarsko ulje čajnog drveta

Prirodna nega kože i usne duplje uz etarsko ulje čajno drvo

Etarsko ulje čajno drvo predstavlja dragocen izvor efikasne nege kože i oralne higijene, sa širokim spektrom korisnih primena. Ovo blago ulje, dobijeno iz lišća čajnog drveta, donosi mnoge zdravstvene blagodeti, inspirisano korišćenjem od strane australijskih Aboridžina.

Prirodna nega za kožu i usta

Ovo ulje je poznato po svojoj svestranoj primeni, posebno u tretiranju površinskih rana, čireva, akni, gljivičnih infekcija kože i upala sluznice usta. Za kožne infekcije, preporučuje se razblaživanje sa baznim uljem poput maslinovog i nanošenje na zahvaćeno područje.

Primena za kožu i oralnu higijenu

U slučaju akni, razblaženo ulje se nanosi pre spavanja kako bi se smanjila upala i podstakao proces zarastanja. Za ispiranje usta ili grgljanje, preporučuje se dodavanje ulja u vodu radi borbe protiv bakterija, gljivica i virusa.

Korisni saveti za korišćenje

Ulje čajnog drveta pokazuje snažno antibakterijsko dejstvo protiv različitih bakterija i gljivica, kao i antiinflamatorna svojstva koja pomažu u ublažavanju upalnih procesa na koži i sluznici.

Raznovrsne primene

Etarska ulja se mogu koristiti na različite načine, uključujući inhalacije, kupke, masažu i lokalnu primenu, a takođe se često koriste i u kozmetičkim proizvodima i parfemima.

Pakovanje 10 ml Vivita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top