Etarsko ulje Limuna 10ml

250 RSD

Etarsko ulje limuna: Osvežavajuća aroma za telo i dušu

Etarsko ulje limuna: Osvežavajuća aroma za telo i dušu

Etarsko ulje limuna je poznato po svom antioksidativnom i antiseptičkom delovanju, koje ne samo da povoljno utiče na disajne organe već i na kožu. Svojim adstrigentnim, antivirusnim i stimulativnim svojstvima, smatra se dragocenim dodatkom za celokupno zdravlje.

Ovaj citrusni miris osvežava i stimuliše, delujući na um i telo kako bi uklonio umor, strahove i nervnu napetost. Poboljšava koncentraciju i bistri misli, dok istovremeno jača zidove kapilara i vena, poboljšavajući cirkulaciju i donoseći osećaj svežine u prostoriji, uklanjajući miris dima.

Upotreba:

Eterično ulje limuna može se koristiti u aroma lampama, što je posebno korisno tokom sezonskih infekcija poput gripa ili prehlade. Osim što dezinfikuje prostor, pomaže u olakšanju simptoma respiratornih infekcija kao što su bronhitis ili upala sinusa.

Stimulativno deluje na telo, ublažava umor i donosi osećaj radosti i života. U kombinaciji sa drugim eteričnim uljima sličnog delovanja, može se koristiti za tretiranje problema kao što su lomljivi nokti, proširene vene, akne ili celulit.

Eterična ulja se mogu koristiti na različite načine, uključujući inhalaciju, dodavanje u kupke, masažu ili nanošenje na određena područja kože. Važno je napomenuti da se nikada ne smeju nanositi nerazređena na kožu, već se preporučuje mešanje sa baznim uljima radi sprečavanja iritacije ili alergijskih reakcija.

Uz sve ove koristi, eterično ulje limuna donosi osvežavajući miris koji podiže raspoloženje i doprinosi opštem osećaju blagostanja.

Pakovanje 10ml Dufto

Proizvedeno u: Nemačkoj

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top