Etarsko ulje Limuna Vivita 10ml

399 RSD

Etarsko ulje limuna: Univerzalno rešenje za čistoću, negu i osveženje

Etarsko ulje limuna Vivita: Univerzalno rešenje za čistoću, negu i osveženje 

Etarsko ulje limuna je kombinacija isparljivih komponenata dobijenih mehaničkim postupkom iz kore ploda Citrus limon. Poznato je po brojnim koristima i primenama u domaćinstvu, kozmetici i aromaterapiji.

Korisne primene i beneficije

Ovo ulje ima široko i raznovrsno dejstvo. Pre svega, poseduje antibakterijska svojstva koja ga čine efikasnim u čišćenju i dezinfekciji. Takođe, ima antimikotička svojstva koja su korisna u borbi protiv gljivica. Ulje limuna je poznato i kao tonik za kožu, koje osvežava kožu i poboljšava njenu teksturu. Takođe je diuretik koji podstiče izlučivanje tečnosti iz tela putem mokraće.

Tonik za osveženje kože i jačanje noktiju

Ovo ulje se može koristiti na različite načine. Na primer, može se koristiti za beljenje kože lica, uklanjanje bradavica, jačanje noktiju i pranje belog veša. Pre upotrebe, važno je razblažiti ulje, obično u vodi ili biljnom ulju, kako bi se izbegle iritacije kože.

Mere opreza pri korišćenju

Važno je napomenuti da nakon nanošenja ulja limuna na kožu treba izbegavati izlaganje sunčevim zracima, jer to može izazvati fototoksične reakcije. Takođe, nije preporučljivo koristiti kod beba i male dece.

Naziv proizvoda:

Etarsko ulje limuna 10ml, proizvođač Vivita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top