Etarsko ulje Maline 10ml

199 RSD

Ulje maline idealno je za letnje mesece jer sadrži zaštitni faktor, dok je zimi nezaobilazno u nezi zahtevne kože jer je hrani i hidrira.

 

Etarsko ulje Maline 10ml

Etarsko ulje maline se koristi u aroma lampama.Ovo ulje idealno je za letnje mesece jer sadrži zaštitni faktor, dok je zimi nezaobilazno u nezi zahtevne kože jer je hrani i hidrira.

Zahvaljujući svom sastavu, ovo deluje blagotvorno kod ekcema i drugih upalnih stanja kože. Tamno žute do smeđe boje sto govori o sadržaju karotenoida koji ima antioksidativna svojstva.

Semenke maline – štite od sunca, vetra i hladnoće. Zahvaljujući svom sastavu, ovo ulje deluje blagotvorno kod ekcema i drugih upalnih stanja kože.

Kozmetički efekti:

Hidrira, hrani i usporava procese starenja kože, poboljšava fleksibilnost kože, u kombinaciji sa proizvodima koji sadrže UV filter, neguje kožu tokom sunčanja, podržava zaštitu od slobodnih radikala, ubrzava regeneraciju kože, zaptiva lipidnu barijeru kože, neguje i štiti kožu, hrani kosu i regeneriše kožu oko noktiju

Napomena:

Ulja nikada ne treba nanositi nerazređena na kožu jer mogu da izazovu iritaciju i alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima (bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado…) koja u mnogome pojačavaju njihovo dejstvo. Izuzetak je etersko ulje lavande koje se može naneti direktno na malu površinu kože.

Kategorija mirisa:

Voćni mirisi

Opis mirisa:

Osvežavajuć i moćni miris maline

Pakovanje 10ml Dufto

Proizvedeno u: Nemačkoj

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top