Etarsko ulje Narandže 10ml

250 RSD

Etarsko Ulje Narandže: Prirodni Eliksir za Zdravlje i Dobrobit

Etarsko Ulje Narandže: Prirodni Eliksir za Zdravlje i Dobrobit

Etarsko ulje narandže, sa svojim osvežavajućim i voćnim aromama, poznato je po širokom spektru korisnih svojstava. Koristi se u aromaterapiji, masaži i nezi kože, pružajući brojne zdravstvene beneficije i poboljšavajući opšte blagostanje.

Koristi i Primena Etarskog Ulja Narandže

1. Aromaterapija i Opuštanje:

  • Poboljšanje raspoloženja: Dodato u kupku, ulje narandže poboljšava raspoloženje, stvara osećaj opuštenosti i smanjuje stres.
  • Umirenje: Preporučuje se osobama koje pate od depresije ili uznemirenosti. Ulje narandže umiruje, pruža dobro raspoloženje i optimizam.

2. Nega Kože:

  • Antioksidansi: Ulje narandže sadrži snažne antioksidanse koji štite kožu od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.
  • Usporavanje starenja: Nekoliko kapi ulja dodato u kremu za negu kože usporava proces starenja, smanjuje stvaranje bora i tamnih fleka, te stimuliše proizvodnju kolagena.
  • Dezinfekcija i antibakterijsko dejstvo: Ulje narandže čisti kožu, sprečava nastanak akni i ublažava dermatitis.

3. Masaža i Opuštanje:

  • Relaksacija: Kao ulje za masažu, opušta i revitalizuje telo posle napornog dana, pružajući osećaj svežine i energije.

Namena i Delovanje

Napomena

Etarska ulja nikada ne treba nanositi nerazređena na kožu jer mogu izazvati iritacije i alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima (bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado) koja pojačavaju njihovo dejstvo. Izuzetak je etarsko ulje lavande koje se može naneti direktno na malu površinu kože.

Etarsko ulje narandže je izuzetno koristan prirodni eliksir sa širokim spektrom primene u aromaterapiji, nezi kože i kose, te opštem zdravstvenom stanju. Sa svojim bogatim, osvežavajućim mirisom, pruža brojne beneficije, čineći vašu svakodnevicu prijatnijom i zdravijom.

Pakovanje 10ml Dufto

Proizvedeno u: Nemačkoj

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top