Glina shenemil

Glina Shenemil bentonitna glina je nastala iz vulkanskog pepela. Uglavnom se sastoji iz minerala montmorilonita, ali su tu i gvožđe, kalijum.

Lekovita svojstva gline već dugo su poznata, ona se vekovima koristi za opšte poboljšanje stanja organizma. Smatra jednim od najvećih prečišćivača organizma, jer poput magneta privlači sve toksine iz tela i izbacuje ih putem probavnog trakta. Odlična je u podizanju imuniteta.

Redovno čišćenje organizma od toksina može sprečiti nastanak mnogih bolesti, a i ujedno čini da se osećamo bolje jer dovodi telo u ravnotežu i balans.

Idealna kao baza za spravljanje različitih obloga, maski za lice i tretmana za celulit. Pročišćava kožu, upija masnoće i tako čisti pore, poboljšava cirkulaciju i vrši blagu limfnu drenažu.

Glina Shenemil ma i antibakterijsko dejstvo, pa je brza pomoć kod nečiste kože, jer smiruje upalne procese. Glinom možete prati zube i kosu, a možete je sipati i u kupku i na taj način osloboditi telo stresa i umora.

Pored svega navedenog glina ublažava i simptome prehlade, pomaže u lečenju akni, dermatitisa, seboreje, ekcema, šuge, opekotina i čireva. Korisna je i za probleme sa varenjem, ublažava bronhitis, astmu i alergije.

Glina pomaže kod tegoba izazvanih gastritisom i zapaljenjem debelog creva. Takođe pomaže kod hronične upale uva i sinusa, reumatskih bolova, sportskih povreda, iščašenja i uganuća zglobova, kao i upale mišića.

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top