Integralni pirinač 500g

139 RSD

Integralni Pirinač: Ključna Namirnica za Zdravu Ishranu

Integralni Pirinač: Ključna Namirnica za Zdravu Ishranu

Integralni pirinač potiče iz Azije, sa Dalekog Istoka, i predstavlja jednu od najuravnoteženijih namirnica. Za razliku od belog pirinča,  zadržava sve svoje hranljive sastojke jer se opna ne uklanja tokom procesa rafinizacije.

Bogatstvo Nutrijenata i Energija

Pirinač je jedna od najstarijih žitarica, popularna širom sveta. Azija, posebno dolina reke Jangce u Kini, smatra se njegovim zavičajem. Osim što je izvor ugljenih hidrata i belančevina, pirinač obiluje vitaminima (B1, B2, B6, E, D) i mineralima (gvožđe, kalijum, magnezijum, kalcijum, cink).

Zdravstvene Prednosti

Integralni pirinač ima brojna lekovita svojstva i povoljno deluje na organizam kod različitih bolesti i stanja. Stimuliše pražnjenje creva, deluje umirujuće na mozak i nervni sistem, smanjuje rizik od srčanih oboljenja i visokog krvnog pritiska, te ima pozitivan uticaj na anemiju, osteoporozu, dijabetes i mnoge druge bolesti.

Idealna Namirnica za Sportiste i Aktivne Osobe

Zbog visokog sadržaja energije i nutritivnih sastojaka, idealan je izbor za sportiste i sve one koji su izloženi većem fizičkom naporu. Takođe, njegov nizak sadržaj natrijuma ga čini preporučljivim i za osobe sa povišenim krvnim pritiskom.

Pakovanje 500g Lučar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top