Ječam organski 500g Beyond

260 RSD

Upotrebom ječma u ishrani, a i još nekih namirnica, smanjićemo kiselost krvi, koja je pogodna sredina za razvoj bolesti.

Nema na zalihama

Ječam organski 500g Beyond

Organski ječam je bogat nutritivnim vrednostima koje su ključne za održavanje zdravog načina života.

Ovaj izuzetno koristan sastojak sadrži nezasićene masne kiseline koje pomažu u regulisanju holesterola u krvi, dok je prepun vitamina i minerala poput vitamina A, D i E, kao i vitamina B12 i pantotenske kiseline, koji su važni za metabolizam.

Osim toga obiluje kalijumom, gvožđem, magnezijumom, cinkom i fosforom, te je bogat dijetalnim vlaknima koja podržavaju zdravu probavu i hrane korisne bakterije u debelom crevu.

Konzumiranje ječma može imati brojne pozitivne efekte na zdravlje. Poznat je po svojoj sposobnosti da reguliše kiselost u organizmu, podržava probavu i održava optimalan nivo holesterola u krvi.

Takođe, klinička istraživanja su pokazala da redovna konzumacija ječma može smanjiti rizik od srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2 i drugih zdravstvenih problema.

Priprema je jednostavna.

Pre kuvanja, ječam treba isprati pod mlazom vode i potopiti da odstoji preko noći kako bi se ubrzao proces kuvanja. Zatim se kuva u vodi dok ne omekša, a oljuštena ječmena geršla će se brže skuvati u poređenju sa neoljuštenom.

Uz redovnu konzumaciju ječma u ishrani, možete očuvati zdravlje, podržati vitalnost organizma i unaprediti opšte blagostanje.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energ.vrednost 1300kJ/311Kcal

Proteini 10g

Ugljeni hidrati 57g

od kojih šećeri 0g

Masti 1,8g

Od kojih zasicene masne kiseline 0g

Biljna vlakna 4g

So 0g

Pakovanje 500g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top