Inulina IQ vlakna cikorije 15 kesica Fornatura

470 RSD

Inulina IQ vlakna cikorije: Prirodni Prebiotik za Zdrav Digestivni Sistem

 

Inulina IQ vlakna cikorije: Prirodni Prebiotik za Zdrav Digestivni Sistem

Inulina IQ sadrži vlakna cikorije koja služe kao prirodni prebiotik, podržavajući rast korisnih bakterija u našem digestivnom sistemu. Ovo dijetalno vlakno, izvađeno iz korena cikorije, dokazano je korisno i može se koristiti kao zdrava alternativa šećeru i mastima u ishrani.

Jedinstveni Sastav i Laka Probavljivost:

Inulina IQ se izdvaja po svom jedinstvenom sastavu, koji ga čini lako probavljivim. Njegovo dejstvo se posebno oseća u debelom crevu, gde bakterije razlažu inulin i koriste ga kao svoju hranu. Ovaj proces doprinosi povećanju broja korisnih bakterija, smanjenju broja patogenih bakterija i poboljšanju opšteg zdravlja.

Sveobuhvatni Efekti na Zdravlje:

Konzumacija inulina ima brojne zdravstvene prednosti. Redovno uzimanje ovog vlakna pomaže u uspostavljanju ravnoteže unutar organizma, očuvanju zdravlja debelog creva i rešavanju problema disfunkcije mikroflore. Samo mala količina inulina može značajno povećati broj korisnih bakterija, poboljšavajući probavu i smanjujući rizik od zatvora.

Podrška za Dijabetičare i Imunitet:

Inulin je od posebne koristi za dijabetičare jer pomaže u regulaciji šećera u krvi. Takođe, smanjuje rizik od alergija, jača imunitet, pomaže u borbi protiv kandide i doprinosi prevenciji osteoporoze. Njegova uloga u održavanju kardiovaskularnog zdravlja i apsorpciji mikronutrijenata je neprocenjiva.

Jednostavna Upotreba:

Upotreba je veoma jednostavna. Dodajte inulin u tečnost ili obroke i dobro promešajte. Ovo rastvorljivo biljno vlakno može se koristiti kao deo raznovrsne ishrane kako bi se osiguralo celokupno zdravlje i blagostanje.

Sastav: Inulin Frutafit

Alergeni: Proizvod ne sadrži alergene.

Kome je namenjena: Starijim od 12 godina.

Nutritivna vrednost u porciji (5 g):

Energetske vrednosti 43 kJ/10 kcal

Masti 0g

od kojih zasićene masne kiseline 0g

Ugljeni hidrati 0g

od kojih šećeri 0g

Vlakna 4g

Proteini 0g

So 0g

Pakovnanje 15 kesica Fornatura

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top