Stevija Lux zaslađivač 300 tableta

1.170 RSD

Stevija Lux Zaslađivač 300 tableta: Prirodna Zamena za Šećer

 

 

Stevija Lux Zaslađivač 300 tableta: Prirodna Zamena za Šećer

Stevija Lux zaslađivač u tabletama je prirodna zamena za šećer koja se koristi u različitim namenama, od zaslađivanja napitaka poput kafe, čaja i sokova, do pripreme pekmeza, kolača, testenina i soseva. Ona ima sladak ukus bez dodatka kalorija i ugljenih hidrata. To je čini idealnom opcijom za dijabetičare i one koji žele regulisati telesnu masu.

Prednosti:

  1. Niska Kalorijska Vrednost: Stevija ne sadrži kalorije, što je čini sigurnom opcijom za sve koji vode računa o unosu kalorija u ishrani.
  2. Bez Ugljenih Hidrata: Sa glikemijskim indeksom 0, stevija ne utiče na nivo šećera u krvi, čineći je pogodnom za osobe obolele od dijabetesa.
  3. Prirodna Zamena za Šećer: Stevija je prirodna zamena za šećer, što je čini preferiranom opcijom u odnosu na veštačke zaslađivače.
  4. Podrška Digestivnom Zdravlju: Inulin, koji se nalazi u sastavu tableta, ima pozitivan uticaj na crevnu mikrofloru i pomaže u apsorpciji kalcijuma u organizmu.

Sastojci:

Svaka tableta sadrži ekstrakt stevije (steviol glikozid E960), inulin (izvor rastvorivih vlakana), limunsku kiselinu (E330), natrijum bikarbonat (E500) i magnezijum stearat.

Način Upotrebe:

Stevija tablete se mogu koristiti na različite načine. Dodajte ih u kafu, čaj, sokove ili druge napitke radi zaslađivanja. Takođe ih možete koristiti u pripremi različitih jela i poslastica umesto šećera.

Stevija zaslađivač je prirodna, bezkalorična alternativa za šećer, koja pruža slatkast ukus bez negativnih efekata na nivo šećera u krvi. Sa dodatkom inulina za podršku digestivnom zdravlju, ova formula je idealna za sve koji žele da smanje unos šećera u ishrani, bez žrtvovanja ukusa.

Uslovi čuvanja:

Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju.

Pakovanje 300 tableta

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top