Kamu Kamu u prahu 100g We Are One

1.299 RSD

 Kamu Kamu sadrži 40% više vitamina C od limuna.

Kamu Kamu u prahu 100g

Kamu kamu u prahu je postao izuzetno popularan zbog svojih brojnih zdravstvenih koristi i bogatstva hranljivim materijama. Ovaj proizvod, koji se smatra superhranom, izdvaja se po visokom sadržaju vitamina C, koji igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sistema i održavanju zdravlja očiju.

Pored toga, kamu kamu prah obiluje esencijalnim hranljivim sastojcima kao što su beta karoten, gvožđe, kalcijum, fosfor, riboflavin i tiamin.

Ovi sastojci doprinose opštem zdravlju organizma, podržavajući pravilan rad vitalnih sistema poput nervnog i probavnog sistema.

Važno je istaći prisustvo aminokiselina poput valina i serina u kamu kamu prahu. Valin je ključan za optimalno funkcionisanje centralnog nervnog sistema, kognitivne funkcije i razvoj mišićne mase, dok serin igra ulogu u održavanju zdrave probave.

Antioksidativna svojstva kamu kamu praha potiču od prisustva galske i elaginske kiseline.

Ove supstance su poznate po svojoj sposobnosti da štite organizam od slobodnih radikala i da podrže opšte zdravlje. Studije su čak sugerisale da elaginska kiselina može imati antikancerogeni efekat i pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi kod osoba sa dijabetesom.

Kamu kamu prah se lako može inkorporirati u svakodnevnu ishranu dodavanjem u sokove, frapee, sladolede, zobenu kašu i druge recepte.

Iako može imati kiseo i blago gorak ukus, moguće ga je zasladiti prirodnim zaslađivačima poput kokosovog šećera ili agava sirupa.

Ovaj proizvod se dobija od bobičastog Amazonskog voća koje raste u tropskim šumama uz reku Amazon. Iako se tradicionalno koristi u lokalnoj medicini već vekovima, kamu kamu se sve više prepoznaje i ceni širom sveta zbog svojih blagotvornih efekata na zdravlje.

Važno je napomenuti da, pre nego što započnete bilo kakvu terapiju koja uključuje kamu kamu prah, posebno ako se već lečite hemoterapijom ili uzimate druge lekove, konsultujete se sa kvalifikovanim zdravstvenim stručnjakom kako biste izbegli potencijalne interakcije i neželjene efekte.

1 kafena kašičica u sokove, frapee, sladolede, zobenu kašu…

Zbog visokog sadržaja vitamina C kamu kamu prah ima jak kiseo i blago gorak ukus. Po želji možete zasladiti nekim prirodnim zaslađivačem: kokosovim šećerom, agava sirupom…

Sastav:

100% organski kamu kamu prah

Nutritivne vrednosti na 100g:
  • Energetska vrednost: 370kcal/1542kJ
  • Ukupne masti: 0,1g
  • od kojih zasićene masti: <0,1g
  • Ukupni ugljeni hidrati: 89g
  • od kojih šećeri: 0g
  • Dijetalna vlakna: 2g
  • Protein: 2,2g
  • So: 0g
Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top