Magnezijum Hlorid ulje 200ml Šhirko

530 RSD

Magnezijum hlorid ulje formulisano je da: hidrira kožu, smanjuje opadanje kose, blagotvorno deluje na usporavanje starenja..

 

Magnezijum Hlorid Ulje – Benefiti za Kožu i Telo

NAJBRŽI NAČIN DA SE NADOKNADI MAGNEZIJUM

Magnezijum hlorid ulje održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.

Ključne Prednosti

Praktičano: Magnezijum hlorid ulje je jednostavno za upotrebu i praktično za poneti. Ima svojstva kao i magnezijum hlorid gel, ali je nešto manja koncentracija magnezijum hlorida, što pogoduje osetljivijoj koži.

Efikasna Apsorpcija: Jedan od najefikasnijih načina apsorpcije magnezijuma je kroz kožu, što omogućava direktnu apsorpciju ovog minerala u neizmenjenom obliku.

Brza Rešavanja Deficita: Redovnom primenom nivo magnezijuma u ćelijama može biti obnovljen za 4 do 6 nedelja, za razliku od oralne konzumacije koja može potrajati između 1 i 5 godina.

Bez Laksativnog Efekta: Za razliku od oralne konzumacije magnezijuma, koja može izazvati laksativni efekat, transdermalna primena omogućava brzu i efikasnu apsorpciju bez takvih nuspojava.

Sastav i Sigurnost

Prirodni Sastav:  Ne sadrži konzervanse zbog svog intenzivnog ukusa i slanosti koji su nepovoljni za patogene organizme.

Sigurnost Upotrebe: Preporučuje se dnevna doza do 5 ml, dok veći nanosi obično ne predstavljaju rizik od viška.

Mere Opreza: Izbegavajte kontakt gela sa očima i sluznicom. Ako primetite crvenilo kože, svrab ili druge neželjene reakcije,  prekinite korišćenje.

Upotreba:

Za ublažavanje bola, možete utrljati ulje na bolno mesto i nakon pola sata isprati. Važno je izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom i ranama, a ako osetite peckanje, isperite vodom.

Sastav:

Sadržaj: Magnezijum hlorid (400 mg/ml), Magnezijum sulfat, pečišćena voda

Pakovanje 200ml Shirko

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top