Magnezijum Hlorid ulje 200ml Šhirko

550 RSD

Magnezijum ulje se pokazalo uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba.

Magnezijum Hlorid ulje 200ml

Magnezijum hlorid ulje pokazalo se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba. Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, tada magnezijum biva upijen u neizmenjenom obliku.

Magnezijum je takođe mineral koji ima veliki uticaj na normalno funkcionisanje mišića i nerava.

Masažom opuštate telo, povećavate hidrataciju kože, smanjujete upale i rizik od srčanih oboljenja, a jačate koštani sistem. Masažom kroz kožu unosimo magnezijum na najbezbedniji način.

Oni koji ne znaju, ispijanjem ili tabletnim unošenjem magnezijuma rizikujete oštećenje jetre i bubrega. Mineral podmlađivanja. Sa starenjem se smanjuje sposobnost apsorpcije. Degeneraciju karakteriše akumulacija kalcijuma i gubitak magnezijum u ćelijama.

Ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija.  Naši organi i tkiva kalcifikuju i akumuliraju kalcijum u telu što dovodi do preranog starenja.

Masaža poboljšava gustinu kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze, smanjuje fizičku iscrpljenost i stres.

Čak i blagi nedostatak magnezijuma može izazvati manjak serotonina i izazvati depresiju, nervozu, agresivnost.

Kod žena koje pate od PMS napetosti pronađeno je da imaju nizak nivo magnezijum . Takođe pomaže da se izgladi tranzicija za žene u menopauzi. Održava kožu elastičnom, ublažava znake starosti, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u organizam.

Tretmani Mg uljem poboljšavaju funkciju naših ćelija i imunog sistema, štite ćelije od oksidativnog oštećenja,povećavaju limfnu cirkulaciju.

Masažama Mg uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

Transdermalna upotreba Mg ulja je brz i precizan način da se poprave hronična i degenerativna stanja izazvana njegovim nedostatkom. Preporučuje se početna upotreba sa nižim dozama.

Izbegavajte kontakt Mg ulja sa očima i sluznicom, ukoliko se to ipak dogodi, isperite čistom vodom. Ako dobijete crvenilo kože, osetite svrab ili sličnu neprijatnost razblažite rastvor pre korišćenja dok se organizam ne prilagodi ili prekinite korišćenje.

Masažama Mg uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

Sastav:

Magnezijum hlorid (400 mg/ml), Magnezijum sulfat, pečišćena voda

Upotreba :

Nanesite raspršivačem ulje magnezijuma na kožu. Da ublažite bol utrljavajte ulje u bolnu regiju i osetićete ubrzo olakšanje, nakon pola sata posle primene isperite tretiranu regiju.

Ne koristite kreme pre upotrebe Mg ulja  jer zasićena ili blokirana koža tada ne može da ga apsorbuje.

Pakovanje 200ml Shirko

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top