Maslinovo ulje Extra Virgin 500ml Elmar

1.220 RSD

Maslinovo Ulje Extra Virgin: Kraljica Mediterana i Prirodno Rešenje Vaših Zdravstvenih i Kozmetičkih Problema

 

Maslinovo Ulje Extra Virgin: Kraljica Mediterana i Prirodno Rešenje Vaših Zdravstvenih i Kozmetičkih Problema

Maslinovo ulje extra virgin, dobijeno direktnim mehaničkim ceđenjem maslina sa područja ostrva Krit, neosporno spada među najkvalitetnija maslinova ulja na svetu. Njegovo geografsko poreklo odražava specifičnost i kvalitet koji su rezultat spoja prirodnih resursa poput klime, zemljišta i sorte maslina, uz tradiciju, znanje i veštine proizvodnje koje se prenose s kolena na koleno.

Mediterraneo u Boci:

Maslinovo ulje je neizostavan sastojak mediteranske ishrane i ključni sastojak u gotovo svakom jelovniku. Klasifikuje se u tri glavne kategorije: ekstra devičansko, devičansko i rafinisano, pri čemu ekstra devičansko maslinovo ulje predstavlja najviši standard kvaliteta.

Zdravlje i Vitalnost:

Masline su bogat izvor hranjivih supstanci i vitamina, a ulje dobijeno iz njih je poznato po mnogobrojnim lekovitim svojstvima. Vitamin E, koji je obilno prisutan, pruža visok nivo antioksidativne zaštite. Nezasićene masne kiseline u ulju pomažu u snižavanju lošeg holesterola, čime doprinose zdravlju srca i arterija.

Lekovita Moć iz Boce:

Maslinovo ulje je višestruko korisno za zdravlje, od sprečavanja krvnih ugrušaka do olakšavanja tegoba poput gastritisa. Takođe, ono može biti vaš saveznik u lečenju bolova u mišićima, kao i u borbi protiv gljivičnih infekcija, upala i prehlade, zahvaljujući svojim antivirusnim, antibakterijskim i protuupalnim svojstvima.

Prirodna Lepota:

Osim zdravstvenih prednosti, maslinovo ulje je takođe snažan saveznik u očuvanju lepote. Od hidratacije kože do revitalizacije kose, maslinovo ulje pruža brojne kozmetičke koristi. Jednostavne masaže uljem mogu učiniti kožu glatkom i mekom, dok tretmani za kosu obnavljaju njen sjaj i vitalnost.

Saveti za Upotrebu:

Uzimanje samo jedne kašičice maslinovog ulja dnevno može imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje i lepotu. Dodatno, kroz razne tretmane za kožu i kosu, možete uživati u svim blagodetima ovog dragocenog prirodnog resursa.

Sastav:

maslinovo ulje je 100% hladno ceđeno, zaštićenog geografskog porekla sa ostrva Krit. Proizvedeno je od 100% koroneiki maslina, što garantuje izuzetnu kvalitet i autentičan mediteranski karakter.

Pakovanje 500ml Elmar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top