Ulje koštice kajsije 20ml Probotanic

599 RSD

Redovna upotreba ulja koštice kajsije održava kožu hidriranom i zdravom tokom cele godine, pružajući joj svežinu i vitalnost.

Ulje Koštice Kajsije: Prirodno Blago za Vašu Kožu i Kosu

Hladno ceđeno ulje koštice kajsije bogato je oleinskom i linolna, nezasićenim masnim, kiselinama kao i vitaminima A, C i E.

Tečno Zlato za Vašu Kožu i Kosu: Ulje koštice kajsije, poznato kao „tečno zlato“, predstavlja dragocen prirodni proizvod sa brojnim blagotvornim svojstvima za kožu i kosu.

Intenzivna Hidratacija i Nega: Sa svojom blagom formulom, pruža intenzivnu hidrataciju i negu, istovremeno zadržavajući prirodnu vlažnost kože, bez ostavljanja masnih tragova. Idealno je za sve tipove kože, čak i za najosetljivije.

Antioksidativna Zaštita: Bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima A i E, ulje koštice kajsije ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala i prevremenog starenja.

Za Hidriranu i Zdravu Kožu Tokom Cele Godine: Redovna upotreba ulja koštice kajsije održava kožu hidriranom i zdravom tokom cele godine, pružajući joj svežinu i vitalnost.

Podrška za Kosu: Ovo ulje može ojačati folikule kose i poboljšati njen izgled i teksturu, pružajući joj potrebnu vlagu i hranljive sastojke. Takođe je odličan tretman za suvu i oštećenu kosu.

Za Spoljašnju i Unutrašnju Upotrebu: Može koristiti i za negu kože i kose, ali i kao dodatak jelima za dodatnu hranljivost i ukus. Važno je obratiti pažnju na kvalitet proizvoda i pratiti preporuke za upotrebu.

Napomena: Trudnicama, dojiljama i deci se ne preporučuje konzumacija ulja od koštica kajsije bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Pakovanje 20ml Probotanic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top