Muira Puama prah za potenciju 70g We Are One

1.250 RSD

Muira Puama prah za potenciju 70g We Are One

Muira Puama prah, poznat kao „drvo za potenciju“ u Brazilu, predstavlja jednu od najbolje čuvanih tajni seksualne stimulacije! U Brazilu se tradicionalno koristi radi produženja seksualnog zadovoljstva i povećanja libida kod oba pola.

Takođe se koristi za ublažavanje menstrualnih tegoba i podsticanje fizičkog uzbuđenja.

Muira puama djeluje kao nervni stimulans, povećavajući osjetljivost na seksualne stimulanse i doprinoseći tvrdoći penisa.

Takođe pojačava fizičko iskustvo seksa. Ova biljka je bogata sterolima poput kampesterola i lupola, koji aktiviraju hormone poput testosterona u tijelu. Takođe sadrži ulja kao što je kamfor, koja poboljšavaju seksualnu želju.

Muira puama povećava nivo testosterona, što ima neuroprotektivno djelovanje.

Istraživanja su pokazala da ovaj hormon smanjuje izlučivanje amiloida B, što smanjuje rizik od Alzheimerove bolesti.

Studije su pokazale da muira puama može ublažiti negativne efekte hroničnog stresa, pružajući antioksidativne i neuroprotektivne koristi koje se bore protiv stresa.

Postoji mogućnost da muira puama ima adaptogene osobine.

Takođe je utvrđeno da muira puama ima antidepresivna svojstva, što može pomoći u suzbijanju hiperaktivnosti izazvane stresom.

Muira puama je prirodni afrodizijak koji se koristi stoljećima u brazilskom folkloru zbog svojih brojnih koristi. Konzumiranje muira puama je jednostavno i može se lako uklopiti u vašu svakodnevnu rutinu.

Osim što deluje kao energetski tonik, Muira Puama prah pomaže i kod menstrualnih bolova, reumatizma i problema sa varenjem.

Koristi se kao tradicionalni seksualni tonik za muškarce i žene. Popularan u Brazilu za povećanje muške potencije i poboljšanje seksualnih performansi. Poznat kao seksualni afrodizijak. Poboljšava libido kod oba pola. Produžava trajanje seksualnog odnosa.

Preporučena upotreba:

Preporučena dnevna doza je 2g ili pola ravne kafene kašičice. Prah se može koristiti za pripremu čaja s toplom vodom ili dodati u voćni sok, biljno mleko, šejk ili smuti. Dodavanje nekoliko kapi limuna može poboljšati ukus.

Upozorenje:

Ovaj proizvod je dodatak ishrani i ne sme se koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Važno je pratiti uravnotežen i zdrav način života. Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju. Ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top