Organski Mača čaj 20g Mitoku

510 RSD

Organski Mača Čaj: Japanski Zeleni Čaj za Detoksikaciju i Mršavljenje

Organski Mača Čaj: Japanski Zeleni Čaj za Detoksikaciju i Mršavljenje

Organski Mača čaj ( Matcha) dobija se pažljivim mlevenjem odabranih listova zelenog čaja u fini prah, čuvajući njihove nutritivne vrednosti i karakterističan ukus. Mača sadrži više kofeina od običnog zelenog čaja, otprilike kao i kafa, a zahvaljujući supstanci I-teanin ona podiže energiju i opušta bez naglih skokova i padova. Mača ima znatno više antioksidanasa nego klasično pripremljen zeleni čaj, a listovi, s obzirom da su samleveni, praktično se celi piju.

Bogatstvo Hranljivih Sastojaka:

  • Zeleni čaj obiluje važnim hranljivim sastojcima, uključujući vitamine A, B kompleksa, C, E i K, kao i minerale u tragovima. Bogat je antioksidansima kao što su polifenoli i hlorofil, koji su ključni za očuvanje zdravlja.

Organski Uzgoj i Očuvanje Prirode:

  • Gaji se na organskim plantažama koje se brinu o zemlji i okolini. Održivo uzgajanje osigurava da se biljke neguju bez upotrebe veštačkih đubriva ili pesticida, čime se čuva ekosistem i podržava zdrav način života.

Ručna Proizvodnja i Pažljiva Selekcija:

  • Listovi zelenog čaja se pažljivo biraju i mlevenjem se dobija fini prah, zadržavajući sve nutritivne vrednosti i karakterističan ukus. Ovaj postupak omogućava da se svaki gutljaj čaja iskusi u punom bogatstvu njegovih aroma i svojstava.

Blagotvorni Efekti na Zdravlje:

  • Mača pruža niz zdravstvenih koristi, uključujući poboljšanje imunološkog sistema, podršku kardiovaskularnom zdravlju i održavanje mentalne jasnoće. Takođe, pomaže u detoksikaciji organizma i održavanju stabilnih nivoa šećera u krvi.

Savršeno Prirodno Piće:

  • Sa svojim uravnoteženim sadržajem kofeina i L-teanina, pruža energiju bez izazivanja nervoze, omogućavajući vam da se osećate osveženo i fokusirano tokom celog dana.

Način upotrebe:

Mača se obično rastvara u nekoj tečnosti – vreloj vodi ili mleku. Takođe može da se dodaje u smutije, šejkove, musli, ovsenu ili čija kašu, pri izradi kolača, sirovih torti, pudinga ili sladoleda, hladnog čaja ili hladnog čaja sa mlekom.

Pakovanje 20g Mitoku

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top