Papaja prah lista 300g Eterra

1.290 RSD

Papaja Prah Lista: Prirodna Snaga za Vaš Organizam

 

 

 

Papaja Prah Lista: Prirodna Snaga za Vaš Organizam

Papaja prah koji se dobija od lista papaje, bogat je enzimom papainom i kimopapainom, koji pomažu varenje razlažući proteine iz hrane u amino-kiseline. Uzimanje praha papaje nakon jela poboljšava varenje, sprečava nadimanje i hronične probavne smetnje (dispepsiju).

Sastav:

100% čist prah lista papaje

Za Probavu i Više:

Istraživanja sugerišu da može podržati imunološki sistem i pomoći u borbi protiv infekcija. Enzimi iz papaje takođe igraju ključnu ulogu u zaštiti želuca od čireva, regulisanju nivoa insulina i smanjenju potrebe za insulinom, što čini ovaj prah korisnim i za kontrolu dijabetesa.

Za Opšte Zdravlje:

Pored podrške probavnom sistemu, prah lista papaje može biti koristan i za smanjenje oticanja nakon operacija, ubrzavanje zarastanja rana, smanjenje bola i upala kod reumatoidnog artritisa, tretiranje psorijaze, groznica uzrokovanih herpes zoster virusom, bradavica i lišajeva.

Iskustva korisnika:

Korisnici su izneli zapažanje da im čaj od lista papaje pomaže u održavanju optimalnog nivoa trombocita. Ovo je interesantno i vredno pažnje jer ukazuje na potencijalnu korist ove prirodne metode u regulisanju nivoa trombocita u krvi.

Trombociti su ključne krvne ćelije koje igraju važnu ulogu u procesu zgrušavanja krvi kako bi se zaustavilo krvarenje. Imati optimalan nivo trombocita od suštinskog je značaja za održavanje zdravlja krvotoka i sprečavanje komplikacija kao što su prekomerno krvarenje ili rizik od stvaranja krvnih ugrušaka.

Uzimanje čaja od lista papaje kao prirodne metode može biti korisno jer papaja sadrži određene enzime i hranljive sastojke koji mogu doprineti zdravlju krvotoka i podržati normalan nivo trombocita. Enzimi poput papaina, prisutni u papaji, imaju potencijal da pozitivno utiču na krvne ćelije i proces zgrušavanja.

Preporučena Upotreba:

Za preventivnu svrhu, preporučuje se uzimanje jedne kašičice dnevno, a za terapiju, 1-3 kašičice dnevno nakon obroka. Takođe se može pripremiti kao čaj, kuvajući jednu kašičicu praha u šolji vode i konzumirati nakon obroka.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top