Šisandra bobice u prahu 100g We Are One

1.999 RSD

Šisandra U Prahu: Prirodni Podrška Za Vaše Zdravlje

Šisandra bobice U prahu: Prirodni Podrška Za Vaše Zdravlje

Sastav: 100% šisandra bobice u prahu

Šisandra, poznata i kao ‘Wu Wei Zi’ u tradicionalnoj kineskoj medicini, predstavlja dragocen dodatak ishrani. Dobija se mlevenjem sušenih bobica kineskog voća Schisandra Chinensis. Ove bobice, sa svojom jedinstvenom mešavinom pet ukusa – kiselog, slatkog, ljutog, slanog i gorkog, nude brojne zdravstvene benefite.

Koristi:

Šisandra je poznata po svojim adaptogenim svojstvima, jačajući nespecifičnu otpornost organizma na stres. Istraživanja su pokazala da šisandra pomaže u zaštiti jetre, jača imuni sistem i poboljšava opšte zdravlje kože i očiju.

Ove bobice su korisne u borbi protiv raznih infekcija i kašlja, a istovremeno pružaju podršku kod poremećaja spavanja i nesanice. Zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, šisandra može pomoći u usporavanju procesa starenja, poboljšavajući osećaj i izgled kože.

Povećanje Performansi:

Šisandra takođe povoljno utiče na mentalne funkcije, poboljšavajući koncentraciju, koordinaciju i izdržljivost. Osim toga, može pomoći u povećanju vidne oštrine i poboljšanju adaptacije na tamu.

Kako Koristiti:

Dodajte 1 kafenu kašiku (5g) praha u svoj šejk ili smuti i konzumirajte jednom dnevno.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top