Slani kreker bez glutena Snackers 115g Schar

340 RSD

Hrskavi Schar slani kreker bez glutena Snackers u savršenom pakovanju veoma zgodan za putovanja. Šavršeni za uživanje.

Slani kreker bez glutena Snackers 115g

Hrskavi Schar slani kreker bez glutena Snackers u savršenom pakovanju veoma zgodan za putovanja. Šavršeni za uživanje. Ko ga poznaje? Taj nežni dodir u želucu koji najavljuje otvaranje apetita, želju za nekim grickalicama. Ime govori sve.

Taj blagi osećaj gladi je zadovoljen, i tada mekane, ukrašene malim zrnima soli, hrskave i fine u trenu je pogrickano celo pakovanje krekera ! Ime ih stvarno dobro opisuje, zar ne?

Gluten je vrsta proteina, koji se prirodno nalazi u pšenici, ječmu, raži, spelti, bulguru i kuskusu.

Budući da se prerada ovih žitarica najčešće obavlja na istom mestu i u istim uslovima gde se prerađuju i bezglutenske žitarice, ovo je razlog zbog čega treba da obratite pažnju na deklaracije proizvoda ukoliko želite da se hranite 100% gluten-free.

S obzirom na sve veću i češću konzumaciju proizvoda koji sadrže gluten, ljudi su vremenom izgradili intoleraniciju na ovaj protein, koja se najčešće ogleda u simptomima poput nadimanja, gasova, pojave glavobolja ili migrena, potom upalnih procesa na koži, kao i zadržavanja tečnosti u organizmu.

Sastav:

kukuruzni skrob, kukuruzno brašno, biljne masti i ulja u različitim proporcijama: palmino, palmina koštica, kokosova, voda, so, emulgator mono i diglicerida masnih kiselina (E471), aroma, maltodekstrin, tapiokin skrob, proteini soje, sojino brašno, morska so, pirinčani sirup, sredstvo za dizanje testa( amonijum-hidrogenkarbonat E503ii), natrijum bikarbonat (E500ii), glukozni sirup, kvasac, emulgator (mono-idiacetitartaric kiselina), estri mono i digleceridi masnih kiselina (E472e), kiselina( limunska kiselina), modifikovani kukuruzni skrob,

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 437 kcal/1844KJ,

Masti 11g

Masne kiseline 6g

Ugljeni hidrati  79g

Šećer 3g

Dijetalna vlakna 2g

Proteini 4g

So 2g

Alergeni:

može da sadrži lupinu.

Pakovanje 115g Schar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top