Kokosovo ulje organsko 150g Beyond

430 RSD

Organsko kokosovo ulje sadrži laurinsku kiselinu i koristi se za negu i regeneraciju kože, kose i u ishrani.

Organsko Kokosovo Ulje 150g Beyond

Sastav: organsko kokosovo ulje

Kokosovo ulje se pažljivo proizvodi postupkom hladnog ceđenja mesa ploda organske kokosove palme. Ovaj metod čuva sve prirodne karakteristike i hranljive sastojke kokosa, pružajući vrhunski kvalitet ulja.

Zdrave Masne Kiseline:

Svojstvo koje izdvaja kokosovo ulje je njegov bogat sadržaj zdravih zasićenih masnih kiselina srednjeg lanca. Laurinska, kaprilna i kaprinska kiselina čine osnovu ovog ulja. Ove masne kiseline, poznate kao medium chain masne kiseline (MCFA), lako se apsorbuju u organizmu, pružajući brojne zdravstvene benefite.

Lečenje i Prevencija:

Istraživanja su pokazala da kokosovo ulje ima snažno antioksidativno, antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo. Ono je efikasno u lečenju i prevenciji raznih oboljenja, uključujući srčane bolesti, visok krvni pritisak, upalna stanja, Alzheimerovu bolest, infekcije, inflamacije, artritis, dijabetes, i mnoge druge.

Upotreba u Ishrani:

Visoka tačka dimljenja (180°C) kokosovog ulja ga čini idealnim za prženje, kuvanje i pečenje. Njegov blagi, prirodni ukus dodaje bogatstvo svakom jelu. Može se koristiti i kao dodatak u smutijima, kašama, ili kao sastojak u pripremi poslastica.

Upotreba u Kozmetici:

Kokosovo ulje je takođe popularno u kozmetičkoj industriji zbog svojih hidratantnih i regenerativnih svojstava. Koristi se za negu i hidrataciju kože i kose, pružajući im mekoću i sjaj. Posebno je korisno za suvu, ispucalu kožu i kosu. Takođe se preporučuje za masažu tela radi opuštanja mišića i poboljšanja cirkulacije.

Oralna Higijena:

Zbog svojih antimikrobnih svojstava, kokosovo ulje se koristi i za oralnu higijenu. Može se koristiti za detoksikaciju usne duplje, izbeljivanje zuba, ili kao sastojak u prirodnim pastama za zube. Redovna upotreba može poboljšati oralno zdravlje i osvežiti dah.

Kokosovo ulje brenda Beyond potiče sa Filipina što garantuje visok kvalitet i predstavlja višenamenski proizvod koji pruža brojne zdravstvene i kozmetičke benefite. Njegova široka primena čini ga nezamenjivim dodatkom u ishrani, negi kože i kose, i oralnoj higijeni. Uživajte u svim prednostima ovog prirodnog leka iz prirode!

Nutritivna vrednost u 100g:

Energ.vrednost 3700kJ/900 kcal

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 0g

od kojih šećeri 0g

Masti > 99g

Od kojih zasićene masne kiseline 81-99g

Biljna vlakna 0g

So 0g

Pakovanje 150g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top