Zlatna maka u prahu 100g organic We Are One

490 RSD

Zlatna Maka u Prahu: Prirodni Balans Hormona i Vitalnosti

Zlatna Maka u Prahu: Prirodni Balans Hormona i Vitalnosti

Zlatna maka u prahu pruža podršku regulaciji hormona, povećanju energije i održavanju zdravog libida. Poznata i kao peruanski žen-šen, ova biljka se gaji u visokim planinskim predelima Perua i smatra se izuzetno korisnim adaptogenom.

Sastav:

100% organska zlatna maka u prahu

Tradicionalna upotreba i Prednosti:

U doba Inka, peruanska maka je bila simbol snage i plodnosti. Tradicionalno se koristila u medicinske svrhe radi povećanja snage, izdržljivosti, plodnosti i lečenja ženskih tegoba. Zlatna maka, poznata kao Lepidium Peruvianum Chacon, potiče iz porodice Brassicaceae i smatra se adaptogenom, sposobnom da se prilagodi izazovnim uslovima.

Bogata vitaminima B grupe, C i E, kao i esencijalnim aminokiselinama, zlatna maka pruža organizmu sve što mu je potrebno za optimalno funkcionisanje. Ona je prirodni regulator hormonske ravnoteže i može biti korisna za ljude svih uzrasta i polova.

Dejstva Zlatne Make – za oba pola:

Za žene:

Može poboljšati plodnost, ublažiti simptome perimenopauze i menopauze, regulisati metabolizam i menstruaciju, poboljšati kožu i cirkulaciju kod žena.

Za muškarce:

Muškarci koriste zlatnu maku radi povećanja fizičke izdržljivosti, libida, potencije, izgradnje mišićne mase, poboljšanja kože, povećanja nivoa testosterona, erekcije i mentalnih funkcija.

Upotreba:

Preporučena doza zlatne make je obično 3g za žene i 5g za muškarce dnevno. Preporučuje se uzimanje tokom najmanje 3 meseca, a može se konzumirati sa jogurtom, sokom, mlekom ili vodom, po mogućstvu uz doručak.

Uvoznik i distributer We are one

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top