Zlatna maka u prahu 100g organic We Are One

490 RSD

Zlatna maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma.  

Zlatna maka u prahu, poznata i kao peruanski žen-šen, predstavlja izuzetno koristan adaptogen koji se može naći u visokim planinskim predelima Perua. Ova biljka je otporna na ekstremne uslove i smatra se da može preneti slične benefite i na ljude.

Zlatnu Maku možete kupiti u prodavnici zdrave hrane Cecin Biošpajz na Banjici ili putem webshopa.

Maka je prirodni regulator hormonalne ravnoteže i može biti korisna za ljude svih uzrasta i polova.

Mnogi simptomi povezani sa hormonskim disbalansom, poput hroničnog umora, nervoze, depresije, anksioznosti. Takođe kod problema sa spavanjem, PMS-a, kao i nedostatak seksualne želje, mogu se ublažiti redovnom upotrebom make.

Ova biljka je bogata esencijalnim amino kiselinama, vitaminima (B1, B2, B12, C i E), mikro i makro elementima (kalcijum, kalijum, magnezijum, fosfor, cink, jod i gvožđe), kao i preko 60 fitonutrijenata.

Maka deluje kao adaptogen, što znači da utiče na endokrini sistem podstičući hipofizu i hipotalamus, čime doprinosi održavanju optimalnog nivoa hormona u organizmu.

Preporučena doza je obično 3g za žene i 5g za muškarce dnevno. Preporučuje se uzimanje tokom najmanje 3 meseca, često i duže.

Može se konzumirati mešanjem sa jogurtom, sokom, mlekom ili vodom, po mogućstvu uz doručak.

Žene maku koriste jer može imati niz benefita kao što su poboljšanje plodnosti, ublažavanje simptoma perimenopauze i menopauze. Za regulisanje metabolizma, poboljšanje kože, regulacija menstruacije i poboljšanje cirkulacije.

Muškarci je koriste jer može doprineti povećanju fizičke izdržljivosti, libida, potencije, izgradnji mišićne mase, poboljšanju kože, povećanju nivoa testosterona, poboljšanju erekcije, pomoći kod impotencije i poboljšanju mentalnih funkcija.

Zlatna maka u prahu je 100% organski proizvod sa izuzetnom nutritivnom vrednošću, pružajući 359 kcal energije, 14g proteina, 2g masti (od kojih manje od 1g zasićenih masti), 65g ugljenih hidrata (od kojih 30g šećera) i 6g vlakana na 100g proizvoda.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top