Tofu naturall 200g Galus Doo

250 RSD

Tofu naturall 200g Galus Doo

Tofu naturall je najrasprostranjeniji sojin proizvod. Dobija se zgrušavanjem sojinog mleka. Već vekovima se koristi u ishrani na Istoku, a sve više osvaja ljubitelje zdrave hrane širom sveta. Proizveden od organski proizvedene soje!

Bogat je lako svarljivim proteinima, a za razliku od proteinskih proizvoda životinjkog porekla, sadrži minimalne količine masti i ne sadrži holesterol. Daje samo 70Kcal na 100 grama. Od minerala, ima najviše kalcijuma, fosfora i gvožđa, a od vitamina tiamin, riboflavin, niacin i pantotensku kiselinu.

Od ugljenih hidrata najprisutniji je dekstrin, a on ne utiče na povećenja nivoa šećere u krvi. Upotreba tofua preventivno deluje protiv eventualnih oboljenja krvnih sudova, visokog krvnog pritiska i osteoporoze. Tofu je blagog ukusa i lako poprima mirise i ukuse hrane sa kojom se priprema. Slaže se sa velikim brojem namirnica.

Sastav:

Organska soja, voda, nigari (prirodni koagulant), morska so, limunska kiselina.

Uputstvo:

Može se prokuvati u slanoj vodi i čuvati u frižideru više dana. Može se pržiti na ulju sa dodacima ili koristiti kao osnova za brojna jela, namaze, salate i poslastice.

Alergen info:

Proizvod od soje, mogući tragovi susama.

Zemlja porekla Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top