Tofu naturall 200g Galus Doo

250 RSD

Tofu je bogat je lako svarljivim proteinima, a za razliku od proteinskih proizvoda životinjkog porekla, sadrži minimalne količine masti i ne sadrži holesterol.

Tofu Naturall: Prirodni Izbor Proteina

Tofu, sir od soje, predstavlja bogat izvor lako svarljivih proteina, dobijen zgrušavanjem sojinog mleka. Ovaj tradicionalni proizvod koji se već vekovima koristi u ishrani na Istoku, sve više dobija na popularnosti među ljubiteljima zdrave hrane širom sveta. Neutralnog je ukusa i proizveden od organski gajene soje.

Nutritivne Vrednosti

Tofu je izuzetno bogat lako svarljivim proteinima, pri čemu sadrži minimalne količine masti i ne sadrži holesterol. Na 100 grama, sadrži svega 70 kalorija. Od minerala, posebno se ističu kalcijum, fosfor i gvožđe, dok od vitamina sadrži tiamin, riboflavin, niacin i pantotensku kiselinu.

Blagotvorna Dejstva

Bogat dekstrinom, ugljenim hidratom koji ne utiče na povećanje nivoa šećera u krvi. Redovna upotreba tofua može preventivno delovati protiv oboljenja krvnih sudova, visokog krvnog pritiska i osteoporoze.

Višestruka Upotreba

Zahvaljujući neutralnom ukusu, tofu lako upija arome i ukuse drugih namirnica sa kojima se priprema, čineći ga idealnim sastojkom za raznovrsne kulinarske kreacije.

Sastav:

organska soja, voda, nigari, prirodni koagulant), morska so, limunska kiselina.

Uputstvo:

Može se prokuvati u slanoj vodi i čuvati u frižideru više dana. Može se pržiti na ulju sa dodacima ili koristiti kao osnova za brojna jela, namaze, salate i poslastice.

Alergen info:

Proizvod od soje, mogući tragovi susama.

Zemlja porekla Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top