Trifala prah 100g We Are One

570 RSD

Trifala prah ima purgativna sredstva su potrebna ljudima koji pate od neredovne stolice, uzrokovane kongestijom (začepljenjem) jetre i žučne kese, koja se obično javlja zajedno sa izvesnom dozom toksina u krvi.

 

Trifala u prahu je praktično sredstvo za probleme s neredovnom stolicom,  sa svojim blagim laksativnim svojstvima, pruža podršku za olakšavanje tegoba. Često se neredovna stolica povezuje s zagušenjem jetre i žučne kese, što može dovesti do nakupljanja toksina u krvi.

Ova izvanredna mešavina, koja uključuje tri voća – haritaki, amalaki i bibhitaki, izvire iz bogate tradicije ajurvedske medicine, postajući dragocen deo našeg prirodnog zdravstvenog režima.

Trifala je izuzetno cenjena u Indiji, gde se koristi kao efikasan laksativ koji istovremeno jača organizam.

Zahvaljujući svojoj visokoj nutritivnoj vrednosti, ona pruža dubinsko čišćenje i detoksikaciju tela, istovremeno ne iscrpljujući telesne rezerve. Stoga se smatra jednim od najcenjenijih biljnih preparata na svetu.

Laksativni efekat proizlazi iz gorkih materija koje podstiču prirodne pokrete creva i olakšavaju izlučivanje žuči.

Korišćenje Trifale deluje kao blagi lubrikantni laksativ, pomažući kod suvih creva i tvrde stolice, čisteći i tonirajući gastrointestinalni trakt.

Ovaj proizvod obuhvata širok spektar terapeutskih delovanja, uključujući detoksikaciju organizma, smanjenje upale i borbu protiv virusa, normalizaciju nivoa holesterola, poboljšanje funkcije jetre, žučne kese i creva, kao i razgradnju sluzi i olakšavanje iskašljavanja.

Kada je u pitanju upotreba,  možete je konzumirati na različite načine. Preporučuje se kuvanje 3 do 5 grama praha sa 100 ml vode i konzumiranje nakon što se malo prohladi. Takođe, prah možete direktno staviti na jezik i popiti vodu.

Sastav ovog proizvoda je 100% prah Trifale čineći ga prirodnim izvorom zdravlja.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente trifale u svojoj praksi.

 Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top