Trifala prah 100g We Are One

570 RSD

Trifala Prah: Ajurvedski Laksativ i Tonik za Detoksikaciju

Trifala Prah: Ajurvedski Laksativ i Tonik za Detoksikaciju

Trifala prah je ajurvedski preparat koji kombinuje tri osnovna principa ajurvedske medicine – haritaki, amalaki i bibhitaki, pružajući snažan laksativni efekat uz istovremeno jačanje organizma. Ova jedinstvena formula je cenjena u Indiji kao efikasan laksativ koji podržava zdravlje celog tela.

Sastav:

Tri ploda: Haritaki, Amalaki i Bibhitaki

Koristi Trifale:

  • Efikasan laksativ koji olakšava neredovnu stolicu i čisti creva.
  • Tonik za organizam koji jača imunitet i podržava opšte zdravlje.
  • Poboljšava varenje i olakšava izlučivanje žuči.
  • Dubinski čisti telo od toksina, bez iscrpljivanja telesnih rezervi.
  • Smanjuje upalu, normalizuje nivo holesterola i poboljšava funkciju jetre, žučne kese i creva.

Kako koristiti:

Trifala u prahu se može koristiti na razne načine. Preporučuje se kuvanje 3 do 5 grama praha sa 100 ml vode ili direktno stavljanje na jezik i ispijanje vode. Ukoliko vam je ukus prejak, trifala se može pomešati sa 10 – 15ml tople vode i brzo progutati, a zatim popiti onoliko tople vode koliko vam prija. Takođe, možete staviti prah na jezik i popiti čašu vode. Možete je pomešati sa sokom od ceđene narandže da biste ublažili njen ukus.  

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top