Trifala prah 100g We Are One

570 RSD

Trifala prah ima purgativna sredstva su potrebna ljudima koji pate od neredovne stolice, uzrokovane kongestijom (začepljenjem) jetre i žučne kese, koja se obično javlja zajedno sa izvesnom dozom toksina u krvi.

 

Trifala prah 100g

Trifala prah ima purgativna sredstva su potrebna ljudima koji pate od neredovne stolice, uzrokovane kongestijom (začepljenjem) jetre i žučne kese, koja se obično javlja zajedno sa izvesnom dozom toksina u krvi.

Biljke od kojih se pravi triphala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Sadrži tri ploda (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine. Najpopularnija biljna formula u Indiji.

Efikasan laksativ, koji istovremeno podržava snagu organizma. Fiziologija Hindu vegetarijanaca ne može da toleriše snažne laksative. Stvari drugačije ne stoje ni kod drugih vegetarijanaca.

Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, korišćenje Trifale u prahu na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi.

Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu. Postoje dva osnovna tipa biljnih laksativa. Jedni se zovu purgativi, i uključuju biljke kao što su: sena, rabarbara, leptandra ili krkavina.

Oni uglavnom sadrže gorke materije, u obliku antrokina (gorkog alkaloida), koji stimulišu peristaltiku intestinalnog trakta (kretanje creva), bilo direktno, bilo podsticanjem sekrecije žuči kroz jetru ili žučni mehur.

Drugi tip laksativa su uljasti i kabasti (lubrikantni) laksativi, koji uključuju biljke kao što su psilium i seme lana. Oni su hranljiviji i obično nemaju nikakav direktan uticaj na jetru ili žučnu kesu.

Oni pre deluju poput sundjera, koji se uvećava kada apsorbuje tečnost, funkcionišući nalik nekoj vrsti crevne metle.

Ko se hrani Trifalom hrani i pročišćava organizam.

Hranljivi aspekat odražava se u velikoj količini C vitamina, prisustvu linoleinskog ulja i drugim hranljivim sastojcima koji je više čine tonikom.

Purgativna sredstva su potrebna ljudima koji pate od neredovne stolice, uzrokovane kongestijom (začepljenjem) jetre i žučne kese, koja se obično javlja zajedno sa izvesnom dozom toksina u krvi.

Oni kojima su potrebni lubrikantni laksativi pate od intestinalne suvoće (suvih creva, tvrde stolice) uzrokovane različitim metaboličkim faktorima, koji uključuju kako nedostatak hranljivih materija tako i višak metaboličke energije.

Lekovito dejstvo:

  • Detoksikuje čitavo telo
  • Snažno protiv upalno i antivirusno sredstvo
  • Čisti i tonira gastro-intestinalni trakt
  • Ispravlja konstipaciju i lenja creva
  • Čisti jetru, žuč, creva i krv
  • Doprinosi održavanju zdravog nivoa holesterola
  • Smanjuje salo, jača oči i kožu
  • Pročišćava urin, jača urinarni trakt
  • Razlaže šlajm, pomaže iskašljavanje
  • Poboljšava delotvornost drugih biljnih preparata

Način upotrebe:

Može uzimati na razne načine. Najbolje je da 3 do 5 grama praha prokuvate sa 100ml vode i kada se malo prohladi popijete sve zajedno sa talogom. Ukoliko vam je ukus prejak, pomešajte trifalu sa 10 – 15ml tople vode i brzo progutajte, a zatim popijte onoliko tople vode koliko vam prija.

Ili prosto stavite prah na jezik i isperite vodom. 

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top