Ulje od Rastavića 100ml Linum

750 RSD

Ulje od Rastavića: Prirodna Snaga za Zdravlje i Lepotu

 

 

Ulje od Rastavića: Prirodna Snaga za Zdravlje i Lepotu

Ulje od rastavića je dragoceni dar prirode, poznato po mnogobrojnim zdravstvenim i kozmetičkim koristima. Bogato fitonutrijentima i aktivnim jedinjenjima koja podržavaju celokupno zdravlje organizma.

Za Zdravlje Unutrašnjih Organa

Rastavić je poznat po svojim diuretičkim svojstvima, pomažući u eliminaciji viška tečnosti iz organizma i podržavajući zdravlje bubrega i mokraćnih puteva. Takođe, silicijumska kiselina iz rastavića može pomoći kod problema sa kostima, olakšavajući apsorpciju kalcijuma i podržavajući njihovu fleksibilnost i zdravlje.

Za Zdravlje Kože i Kose

Ulje rastavića je korisno i za kožu i kosu. Ono poboljšava cirkulaciju u potkožnom tkivu, podstičući regeneraciju ćelija kože i jačajući vezivno tkivo. Takođe može pomoći u očuvanju zdravlja kose, podstičući njen rast i sprečavajući probleme poput peruti i gubitka kose.

Sinergija sa Koprivom

Kada se kombinuje sa koprivom, ulje rastavića pokazuje još veću efikasnost u podršci zdravlju bubrega, mokraćnih puteva i bešike. Ova kombinacija biljaka je poznata po svojim diuretičkim i detoksikacionim svojstvima, čineći je izuzetno korisnom za opšte zdravlje organizma.

Prirodna Proizvodnja

Dobija potapanjem herbe rastavića u makovo ulje, čime se oslobađaju aktivni sastojci i fitonutrijenti koji ga čine tako korisnim za zdravlje. Prirodno, bez dodataka i hemikalija, osiguravajući vam najčistiji oblik lekovitih svojstava ove biljke.

Pakovanje 100ml Linum

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top