Ulje Vanile 10ml Eterra

895 RSD

Ulje Vanile je poznato kao borac protiv anksioznosti, snižava krvni pitisak a kod muškaraca utiče na libido. Neguje kožu lica i tela, kao i kosu, ublažava bolove u mišićima i smanjuje grčeve. Poseduje antioksidativna svojstva.

 

Ulje Vanile 10ml

Ulje Vanile je poznato kao borac protiv anksioznosti, snižava krvni pitisak a kod muškaraca utiče na libido. Neguje kožu lica i tela, kao i kosu, ublažava bolove u mišićima i smanjuje grčeve. Poseduje antioksidativna svojstva.

Antioksidanti štite naše telo tako što neutrališu štetne materije i toksine u našem telu. Oni sprečavaju određene vrste oštećenja ćelija izazvanih oksidacijom, o ona je jedna od najvećih uzroka mnogih oboljenja.

Vanila stimuliše lučenje određenih hormona kao što su testosteron i estrogen. Na taj način pomaže ljudima koji pate od impotencije, erektilne disfunkcije i gubitka libida.

Erektilna disfunkcija, na primer, može se pojaviti u mnogim oblicima. Uzroci njenog nastanka mogu biti upotreba lekova, loša ishrana, stres, depresija, nizak nivo testosterona i sl.

Ova biljka reguliše nivo estrogena pa samim tim ublažava simptome PMS-a i povoljno utiče na menstruaciju. Koristi se i kao prirodni lek za grčeve, uspostavlja balans hormona i smanjuje nivo stresa. Vanila svojim mirisom deluje kao sedativ i dovodi telo i um u stanje opuštenosti.

Ako imate problem da se opustite i zaspite, stavite komadiće vate natopljene vanillijom oko jastuka ili isprskajete jastučnicu i lakše ćete zaspati.

Mirisanje može pomoći i kod gubitka težine, jednostavno ste zadovoljniji i manja je žudnja za hranom. Opuštajući efekat je koristan i kod išijasa, bolova u mišićima i zglobovima, blaga masaža sa uljem u koje ste dodali par kapi vanille smanjuje grčeve i bol.

Može pomoći i u regulisanju menstruacije i nelagodnosti koju izaziva. Smanjuje osećaj mučnine, pomaže u toku prehlada jer spušta telesnu temperaturu i kao antiseptik dodatno pomaže u bržem oporavku.

Način upotrebe:

Ima u sastavu preko 200 antioksidanasa, i revitalizirajuće deluje na kožu i kosu. Stavite par kapi u svoju kremu, korisna ja protiv dehidracije kože, stvaranja bora i staračkih pega na koži, koja postaje mekša, glatka i sjajnija.

Koristi se i za tretmane ožiljaka i posledica opekotina. Možete u svoje maske za kosu, ili ulja dodati i par kapi etarskog ulja vanile, kosa će biti lepršava i sjajnija.

Još nešto lepo i slatko budi miris vanile, pojačava seksualnu želju, tako što utiče na pojačano lučenje testosterona kod muškaraca, i ima generalno relaksirajući efekat, te zato kod impotencije, frigidnosti i drugih disfunkcija pomaže.

I zato, posle napornog radnog dana, priredite sebi kupku ili masažu sa ovim uljem, ostavićete stres iza sebe, budite nežni prema sebi i uživajteje dodat.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top