Vitamin C u prahu 100g The best of nature

290 RSD

Vitamin C se preporučuje osobama starije životne dobi, sportistima, pušačima i osobama izloženim stresu.

 

Vitamin C u prahu 100g The best of nature

Vitamin C u prahu poznat i kao askorbinska kiselina, je esencijalni vitamin koji ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta i održavanju energije. Kao moćan antioksidans, vitamin C štiti telo od štetnih slobodnih radikala, usporavajući proces starenja i održavajući vaš imunološki sistem snažnim i otpornim.

Naš Vitamin C  je sastavljen isključivo od 100% askorbinske kiseline. To ga čini čistim i efikasnim dodatkom ishrani.

Redovna konzumacija vitamina C je neophodna jer se ovaj vitamin ne proizvodi u telu i ne skladišti. Zato ga je je potrebno unositi putem ishrane ili dodataka ishrani.

Preporučena dnevna doza vitamina C je 75 mg, sa dodatnih 30 mg preporučenih za pušače.

U svrhu prevencije bolesti srca i infekcija, optimalna doza je između 200 i 500 mg dnevno. Tokom zimskih meseci kada je povećan rizik od gripa i prehlada, doza se može povećati na 500 mg do 1000 mg dnevno.

Suplementi vitamina C ne samo da jačaju imuni sistem, već takođe pomažu u apsorpciji gvožđa, štiteći organizam od anemije.

Koristi se u mnogim stanjima kao što su intenzivan rast i razvoj kod dece, fizički napor, česte infekcije gornjih disajnih puteva, trudnoća i dojenje, pušenje ili anemija izazvana nedostatkom gvožđa.

Važno je napomenuti da se pre upotrebe vitamina C osobe sa određenim zdravstvenim stanjima, poput bubrežnih problema ili prisustva kamena u bešici, trebaju konsultovati sa svojim lekarom.

Sa našim Vitaminom C, osiguravate svom telu neophodnu podršku za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Hvala vam na poverenju i interesovanju!

Upotreba:

Za optimalne rezultate, preporučuje se uzimanje po jedne merice (120mg) praha razmućene u čaši vode, soka ili čaja, dva puta dnevno. Svaka doza od 240mg praha odgovara 300% preporučenog dnevnog unosa. To doprinosi održavanju normalnog funkcionisanja imunološkog sistema i očuvanju opšteg zdravlja.

Sastav:

100% askorbinska kiselina

Vitamin C u prahu 100g The best of nature

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top