Dr Viton – Omega 3 60 kapsula

950 RSD

Omega 3 kapsule deluju antiinflamatorno, reguliše nivo triglicerida ,holesterola i visokog pritiska .

Dr. Viton – Omega 3 kapsule vitanom E i D3 predstavljaju izvor polinezasićenih Omega 3 esencijalnih masnih kiselina. Poput eikozapentaenske (EPA) i dokozaheksaenske (DHA) kiseline, koje su vitalne za funkcije organizma, a ne mogu se sintetisati.

Njihova uloga je ključna jer su osnovne komponente brojnih tkivnih struktura i ćelijskih membrana.

Ova formula pokazuje blagotvoran uticaj na kardiovaskularno zdravlje, sprečavajući razvoj ateroskleroze i smanjujući rizik od srčanih oboljenja.

Omega 3 masne kiseline takođe doprinose očuvanju kognitivnih funkcija, sprečavajući demenciju i Alchajmerovu bolest, kao i smanjenje depresivnih stanja.

Pored toga, Dr. Viton – Omega 3 kapsule obogaćene su vitaminima E i D3, koji imaju ključnu ulogu u zaštiti organizma od oksidativnog stresa i oštećenja slobodnih radikala.

Vitamin E je poznat po svojoj antioksidativnoj moći i pomaže u očuvanju zdravlja srca, dok vitamin D3 doprinosi apsorpciji kalcijuma i jačanju kostiju.

Ove kapsule su posebno korisne za podizanje imuniteta, regulisanje nivoa masnoća u krvi, smanjenje rizika od ateroskleroze, zaštite nervnog sistema, smanjenje depresije i reumatskih bolesti, kao i prevenciju osteoporoze i demencije.

Takođe, doprinose smanjenju holesterola i triglicerida, čime pružaju sveobuhvatnu podršku zdravlju organizma.

Uzimajući u obzir ove benefite, Dr. Viton Omega-3+ 12mg VitE+ 10mcg VitD3 može biti preporučen kao deo strategije za poboljšanje opšteg zdravlja i dobrobiti organizma.

Upotreba:

Odrasli: uzimati 1 kapsulu dnevno.

Sastav:

Riblje ulje, Eikozapentaenska kiselina (EPA), Dokozaheksaenska kiselina (DHA), vitamin E, vitamin D3; Ostali sastojci: želatin, glicerol, prečišćena voda;

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi

Pakovanje 60kom

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top