Dr Viton – Omega 3 60 kapsula

950 RSD

Redovna konzumacija Omega 3 masnih kiselina pomaže u održavanju zdravlja srca, smanjujući rizik od ateroskleroze i drugih srčanih oboljenja.

Dr. Viton – Omega 3 Kapsule

Kapsule Dr. Viton sadrže Omega 3 masne kiseline iz ribljeg ulja koje se ne mogu sintetisati u organizmu. Izvor esencijalnih polinezasićenih masnih kiselina, EPA i DHA, neophodnih za optimalno zdravlje mozga, raspoloženje i kognitivne funkcije. Obogaćene vitaminima E i D3 radi dodatne podrške vašem zdravlju.

Sastav:

  • Omega 3: Svaka kapsula sadrži 1000mg Omega 3 masnih kiselina, ključnih za zdravlje srca, mozga i zglobova.
  • Vitamin E: Svaka kapsula sadrži 12 mg vitamina E, koji je snažan antioksidans i podržava zdravlje kože, očiju i imunološkog sistema.
  • Vitamin D3: Sadržaj od 10 µg vitamina D3 doprinosi jačanju kostiju, imunološkom sistemu i opštem zdravlju organizma.

Prednosti i Primena:

  • Za Zdravlje Srca: Redovna konzumacija Omega 3 masnih kiselina pomaže u održavanju zdravlja srca, smanjujući rizik od ateroskleroze i drugih srčanih oboljenja.
  • Za Mozak i Kognitivne Funkcije: Održavaju mentalne funkcije, pomažući u očuvanju memorije, fokusa i raspoloženja.
  • Za Zdravlje Zglobova: Dokazano je da masne kiseline imaju povoljan uticaj na reumatska oboljenja, smanjujući upalne procese u zglobovima.
  • Imunitet i Prevencija: Doprinose jačanju imunološkog sistema, smanjenju holesterola i triglicerida, te prevenciji osteoporoze i demencije.

Omega 3 kapsule mogu da se kombinuju sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima.

Upotreba:

Odrasli: 1 kapsulu dnevno.

Sastav:

Riblje ulje, Eikozapentaenska kiselina (EPA), Dokozaheksaenska kiselina (DHA), vitamin E, vitamin D3, glicerol, prečišćena voda, kapsula.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi

Pakovanje 60 kapsula

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top