Jaja japanske prepelice 30kom

390 RSD

Jaja japanskih prepelica pomažu za malokrvnost i alergije kod dece i trudnica. Takodje se koriste za lečenje visokog krvnog pritiska, bronhijalne astme, migrena, povišenog holesterola, dijabetesa ili šećerne bolesti.

 

Jaja japanske prepelice 30kom

Lekovita jaja japanske prepelice sadrže mnoge vitamine i minerale, a među njima izdvajamo 0,5 mg kalcijuma UMA. Takodje sadrži 2,2 mg fosfora, 3,8 mg gvožđa, 3 mg vitamina A, 0,1 mg vitamina B1 i 0,8 mg vitamina B2.

Za razliku od kokošijeg, ovo jaje je neuporedivo zdravije! Iz nekoliko razloga: u odnosu na kokošije, ovo jaje sadrži pet puta više fosfora, sedam puta više gvožđa i oko deset puta više kompleksa vitamina B (B1, B2, B6, B12).

U sebi sadrži 74,6 % vode, 13,1 % belančevina, 11,2 % masti i 1,1 % minerala i ostalih enzima. Uspešno se upotrebljavaju u lečenju mnogih bolesti

Odlična su za lečenje visokog krvnog pritiska, bronhijalne astme, migrena, povišenog holesterola, dijabetesa ili šećerne bolesti.Izuzetno dejstvo kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, posledica srčanoga infarkta, malokrvnosti ili anemije i začepljenih krvnih sudova.

Preporučuju i deci u razvoju i deci koja imaju slabiji apetit ili želju za hranom. Takođe, preporučuju se i ljudima za oporavak nakon bolesti i operacija.

Iskustva mnogih ljudi koji su ih koristili u svojoj ishrani pokazuju da ova jaja imaju i pozitivan uticaj na potenciju kod muškaraca. Izuzetno su hranljiva i veoma lako svarljiva a pri tom sadrže samo 15,8 kalorija!

Zbog svega toga su veoma blagotvorna za ljudski organizam i zdravlje pa povoljno utiču na naš nervni sistem, srce, krvne sudove i metabolizam uopšte.

U preventivne svrhe, za opšte poboljšanje stanja organizma i fizičke kondicije jaja od japanskih prepelica preporučuju se deci u razvoju, sportistima, osobama koje obavljaju teske fizičke poslove i starijim osobama. Posebno dobra za malokrvnost i alergije kod dece i trudnica.

Potvrđeno dejstvo čak i kod težih slučajeva osteoporoze.

U tom slučaju treba jesti godinu dana 2 jaja dnevno na prazan stomak.

Iskustvo potrošača posle godinu dana korišćenja:

Stanje pre korišćenja je teži oblik Osteoporoze a nakon korišćenja Osteopenija. Iste rezultate možete očekivati i korišćenjem hladno ceđenog ulja od Maka .Takođe potvrđeno drastično poboljšanje od strane potrošaća.

Kao lek koriste se za lečenje sledećih oboljenja u navedenim količinama:

120 jaja:

Poviseni krvni pritisak, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

240 jaja:

Anemija, migrena, dijabetes, gastritis, bronhitis, astma, arterioskleroza, infarkt, visok holesterol u krvi, nervno rastrojstvo, tuberkuloza.

1080 jaja:

Tumor na mozgu, premor usled teskog fizičkog rada.

Lečenje se sprovodi tako sto bolesnik treba u određenom vremenskom periodu da popije navedenu količinu jaja (od 120 do 1080, zavisno od vrste bolesti).

Prva tri dana lečenja popiti po 3 jajeta, a nakon toga pa sve do kraja lečenja po 5 jaja.

Deca treba (u zavisnosti od uzrasta) da uzimanju manji broj jaja i to:

Do tri godine – dva jaja dnevno, do pet godina- tri jajeta, do deset godina – cetiri jaja.

Način upotrebe:

Jaja treba piti sirova i to svakoga jutra na prazan stomak a narednih pola sata ne treba nista jesti. Kompletna dnevna doza uzima se odjednom i pije se celo jaje.

Za vreme ove terapije nije poželjno konzumiranje alkohola. Da bi se lakše konzumirala mogu se umutiti mikserom uz dodatak meda, jogurta, soka od limuna, jabuke, pomorandže i slično.

Nakon završene terapije poželjno je napraviti pauzu 2-3 meseca i tokom jedne kalendarske godine terapiju ponoviti!

Napomena:

Imaju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti koji se radi svake nedelje, tako da ih bez bojazni možete koristiti sveža jer jedino tako imaju lekovito dejstvo.

Pakovanje 30kom

Napomena:

Proizvod na temperaturama višim od 16 C ne šaljemo brzom poštom. Može se preuzeti u našem objektu.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top