Crazy Whey Protein

Crazy Whey Protein je zaslađen sukralozom, bez dodatih rafinisanih šećera, i lako se rastvara u vodi i mleku, bez stvaranja prevelike pene. Predstavlja visoko kvalitetan proizvod dobijen od surutke kravljeg mleka, sa sadržajem od 75% čistog, brzoapsorbujućeg proteina. Samo jedna mera od 30g pruža oko 23g izuzetno kvalitetnog proteina.

Whey protein može konzumirati širok spektar osoba.

Često ga koriste bodibilderi, ljubitelji teretane, rekreativci, profesionalni sportisti, kao i svi drugi koji teže zdravom načinu života i vežbanju. Povećanje unosa proteina kroz visoko proteinsku ishranu doprinosi poboljšanju efekata treninga, podstiče izgradnju mišića i ubrzava oporavak nakon napornog treninga.

Posebno je efikasan :

u obnavljanju mišića nakon intenzivnog vežbanja, čineći oporavak brzim, jednostavnim i ukusnim. Preporučuje se konzumacija tokom i nakon treninga radi maksimalnih benefita.

Kakav je ukus ovih proteina i koje su njegove karakteristike?

Protein ima savršeno prijatan ukus, zaslađen sukralozom, bez prisustva nezdravih dodataka kao što je rafinisani . Njegova formulacija omogućava jednostavno rastvaranje u vodi i mleku, uz minimalno stvaranje pene.

Ovaj protein se može koristiti kao dodatak zdravim receptima, poput smutija, šejkova, kremova i drugih poslastica, a odlično se kombinuje sa ovsenim pahuljicama, mlekom, palačinkama i raznim drugim obrocima ili poslasticama.

Dostupan je u četiri različita ukusa: vanila, jagoda, nugat i čokolada.

Dostupna pakovanja Crazy proteina?

Možete ga nabaviti u pakovanju od 480g, idealnom za kućnu upotrebu ili za putovanja.

Takođe, postoji i džepno pakovanje od 30g, veoma praktično za nošenje sa sobom na trening, posao ili dok ste u pokretu.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top