Crazy Whey Protein

Crazy Whey Protein zaslađen sukralozom, ne sadrži rafinisane šečere, lako je rastvorljiv u vodi i mleku, bez mnogo pene. Vrlo kvalitetan proizvod. Dobijen od surutke kravljeg mleka. Sadrži 75% čistog  brzoapsorbujućeg proteina. Uz samo jednu mericu od 30g, dobijate oko 23g najkvalitetnijeg proteina.

Ko sve može da konzumira Crazy Whey protein ?

Mogu ga konzumirati svi. Najčešće potrebu za povećanom količinom imaju bodibilderi, ljubitelji teretane, fitnesa, rekreativci, profesionalni sportisti i svi drugi kojima je vežba potreba i zadovoljstvo. Whey je pouzdan način za unos dodatnih proteina.

Visoko proteinska ishrana povećava efekte treninga,  pomaže i ubrzava izgradnju mišića. Izuzetno efikasan za oporavak mišića posle napornog treninga. Uz  šejk oporavak postaje brz, lak i ukusan. Najbolje ga je konzumirati za vreme i posle treninga.

Kakvog je ukusa Crazy Whey protein i šta sve sadrži, a šta ne?

Savršeno je ukusan, zaslađen sukralozom, ne sadrži nezdrave dodatke poput rafinisanog šečera. Lako je rastvorljiv u vodi i mleku, bez mnogo pene.

Možete ga koristiti i kao dodatak zdravim receptima, poput smutija, šejkova, kremova i drugih poslastica, kao dodatak ovsenim pahuljicama, sa mlekom, palačinkama i raznim drugim obrocima ili poslasticama.

U ponudi su četiri ukusa: vanila, jagoda, nugat i čokolada.

U kojim pakovanjima ga možete poručiti?

Pakovanje od 480g, pogodno za kućnu upotrebu ili putovanja.

Džepno pakovanje od 30g, veoma praktično ako ga nosite sa sobom na trening, posao ili ukoliko ste u pokretu.

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top