Proteinski bar 33%

Proteinski bar 33% Go On je postao deo svakodnevnice svih onih koji bi da dobiju brz dotok energije pre ili posle treninga ili da zamene obrok..

Čokoladica za brzi doručak, kao užinu između obroka ili nakon fizičke aktivnost, bilo da je to trčanje, biciklizam, hodanje, plivanje, trening u fitnesu ili neka druga aktivnost, kako biste telu osigurali potrebne proteine. Čokoladice su funkcionalna hrana i predstavljaju odličan način za ispunjavanje dnevnih potreba za hranjivim materijama.

Svaki sportista koji brine za odgovarajuću ishranu se može uvek osloniti za hranjive materije u tom praktičnom obliku.

Zahvaljujući novoj tehnologiji, izuzetno mekana i ukusna i ujedno i efikasna i potpuno uravnotežena proteinska čokoladica. Sadrži idealan odnos proteina i ugljenih hidrata (1:2) i zato predstavlja idealnu zamenu obroka.

Sa 33% proteina i vitamina ne samo da će vam ovaj bar pomoći da smanjite glad i da obuzdate vašu želju za hranom, nego će vam i osigurati potrebnu količinu energije i hranjivih materija.

  • 33% proteina
  • Izvor vlakana
  • Izvor vitamina
  • Bez dodatih boja
  • Dostupno u više različitih ukusa, proverena i potvrđena od strane naših kupaca: čokolada, slana karamela, kakao, malina vanila.

Ova ukusna i zdrava čokoladica je sastavljena iz kvalitetnih sastojaka, odličnog je ukusa, a vaše će telo snabdeti s važnim hranljivim materijama. Kada je jednom probate, nećete joj se više moći odupreti!

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top