Schar brašno bez glutena

Schar brašno bez glutena je proverenog kvaliteta.Kreirajte slasne bezglutenske recepte. Brašno opšte namene, za svakodnevnu upotrebu. Pogodno je za mnoga različita jela, kao što su domaće testenine.

Jednostavno je: Pomešajte brašno s kvascem i vodom, dodajte prstohvat soli i sve zajedno umutite.

I to je to: glavni deo je mešanje! Oblikujte peciva kako god želite – definitvno će ispasti dobro: zlatna kora, mekana unutrašnjost i fina porcija zdravih vlakana zahvaljujući brašnu od celog zrna pirinča i sočiva! Ovaj domaći hleb je ukusan čak i drugi dan – kao da je tek izašao iz pekare!

Dr. Šar proizvođač brašna, testenina, keksića i drugih proizvoda bez glutena, svetskog renomea iz mesta Burgstall u Italiji, ima tridesetogodišnje iskustvo proizvodnje hleba i testenina za osobe sa posebnim potrebama.

Sa sertifikatima Evropske unije, konkurentan je kvalitetom i cenom i izvozi svoje proizvode širom sveta.

S ponosom može sebe nazvati najboljim kada je u pitanju bezglutensko. Već više od 35 godina posvećeni su hrani bez glutena . Istražuju razvijaju i proizvode visokokvalitetne proizvode bez glutena od hranljivih, prirodno bezglutenskih sastojaka za uravnoteženu ishranu.

Njihovi standardi kvaliteta, koje podržava i interni istraživački tim, postavljaju merila za industriju. Proizvodi i ceo proizvodni lanac 100% su bez glutena i garantuju potpuno uživanje i zanimljivu raznolikost. Podržava sve vaše potrebe najvećim svetskim izborom proizvoda bez glutena.

Pogledajte i ostale proizvode bez glutena iz našeg asortimana.

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top