Bombonski sirup 460g
Bombonski sirup je gust i bezbojan, neutralnog je mirisa i slatkastog ukusa.Potpuno je biljnog porekla. Poboljšava strukturu, reguliše slast, sjaj i glazuru proizvoda.
Svojim prisustvom poboljšava kvalitet proizvoda tako što reguliše: strukturu, viskozitet, slast, kristalizaciju saharoze, sjaj i glazuru.
Koristi se kao delimična ili potpuna zamena za saharozu. Ovaj sirup pripad grupi glukoznih sirupa nastalih kiselinskom hidrolizom kukuruznog skroba i predstavlja smešu glukoze, maltoze i viših saharida.
Primenjuje kao delimična ili potpuna zamena za saharozu u konditorskoj industriji ( karamele, fondani, prelivi, glazure ), proizvodima od prerađenog voća i povrća (džem, kompot, marmelada, konzervirano voće i povrće), dijetetskim proizvodima, proizvodnji alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Namena:
Koristi se u poslasticarstvu, za izradu fondana, staklenih glazura. Takodje u svim receptima možete deo belog šećera zameniti.